Redmi 9T vs. Redmi Note 8 Pro vs. Redmi Note 9S vs. Oppo A74

Bütçe
3100 lira
@Elan Morin Tedronai haklısın.
2) Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 GB.
3) Xiaomi Redmi Note 9S 128 GB.

Şu ikisinden birini al bence eğer şarj senin için önemliyse çok uzun ömürlü şarjı var.

Note 8 Pro eskidi deyince baktım haklı 9S dense Oppo daha iyi ayrıca Realme kullanan birisi var yanımda çok beğenmiyor ama o Android'ci değil o yüzden karar senin.

Benim merak ettiğim konu biraz yardımcı olabilirseniz sevinirim bilgisayrı zorlamıyacağım o yüzden fikir almadan yüklemiyorum.

Realme 7 ile Oppo A74 arasındayım. Yorumlara göre büyük ihtimalle Oppo A74 alacağım. :)
Arkadaşlar aşağıda paylaştığım ürünü almış bulunmaktayım. Oppo A74 128 GB telefon satın aldım.

Yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. 😊 😊 🙏

Son düzenleme:
Realme 7 ile Oppo A74 arasındayım. Yorumlara göre büyük ihtimalle Oppo A74 alacağım. :)
Arkadaşlar aşağıda paylaştığım ürünü almış bulunmaktayım. Oppo A74 128 GB telefon satın aldım.

Yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. 😊 😊 🙏
Memnun musunuz hocam kasma donma falan var mı? Aynı linkteki siyah olanını alacağım. Yorumlarınız çok önemli.
Kamerası nasıl?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı