Redmi Airdots Basic 2 vs Airdots Tws

Makaleler
2
Daha fazla  
Şu iki kulaklıktan birisini almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Bu fiyat aralığında başka önerdiğiniz kulaklık varsa onlara da açığım.

Haylou modelini de öğrendim.
Benim amacım genel olarak oyun ve müzik kullanımı. Telefon görüşmesi çok fazla yapan birisi değilim. Özellikle müzik konusunda ve şarj konusunda yeterli olursa sevinirim.
Bunları kullanan veya bilen - ve + ları ile anlatabilirse sevinirim.
Teşekkürler

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-04-23-15-08-16-342_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 84

Oyun ve müzik ama daha çok müzik amaçlı kullanmak istiyorum. Gecikmeden kastın tam olarak nedir, nasıl bir gecikme?

GT1 Plus modelini de çok öneriyorlar. Sizin düşünceniz nedir?

Oyun ve müzik ama daha çok müzik amaçlı kullanmak istiyorum. Gecikmeden kastın tam olarak nedir, nasıl bir gecikme?

GT1 Plus modelini de çok öneriyorlar. Sizin düşünceniz nedir?
Bir oyunda ateş ettiğinizde silah sesi bir tık geç geliyor. T15 ve T5 modellerinde oyun modu olduğu için sıkıntı olmuyor fakat. GT1 XR'da oyun modu yok fakat aman aman gecikme olmuyor ve ses kalitesi daha iyi.

Zaten attığım GT1 Pro kutusu içinde GT1 Plus.

Anladım. Airduts yerine GT 1 öneriyorsun yani. Benimde aklım ona yattı Teşekkürler.

GT 1 Plus modelini sipariş ettim. Bakalım, umarım memnun kalırım
GT 1 Plus modelini sipariş ettim. Bakalım, umarım memnun kalırım
Aldım. Bir tık eşleştirme ile uğraştım ama şuan gayet memnunum. Poweramp uygulaması ile müzik dinliyorum ve ses söylenen yorumlara göre çok daha iyi. Gayet net, bass ve yüksek ses veriyor. Memnunum, öneririm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…