Çünkü o jelatini çıkartmamıştınız o yüzden. Kulağınıza gelen kısımdaki iki sarı delik var ya oradaki jelatini çıkardıysanız sorun yok. Zaten çıkartmıştım ama şarj olmadı derseniz değişim talebinde bulunun.
Mavi bantları ben deyince mi çıkarttınız? Geldiği zaman çıkardıysanız kutunun şarjının tam olduğundan emin olun ve hala aynı sorun olursa değişim talebinde bulunun.
Mavi bantları ben deyince mi çıkarttınız? Geldiği zaman çıkardıysanız kutunun şarjının tam olduğundan emin olun ve hala aynı sorun olursa değişim talebinde bulunun.
Kullandığınız kablo yetersiz verimde olabilir ayrıca. Başka kablo varsa hızlı şarj eden onda da deneyin. Başka prize de takmışsınız zaten. 2 saat sonra hala aynı ise değişimde bulunun.
Kullandığınız kablo yetersiz verimde olabilir ayrıca. Başka kablo varsa hızlı şarj eden onda da deneyin. Başka prize de takmışsınız zaten. 2 saat sonra hala aynı ise değişimde bulunun.
Gerçekten şarj almadığına emin misiniz?
O kulaklıklarda ilk kullanımda sağ veya sol kulaklığa 3-5 saniye arası basılı tuttuğunda aktif oluyor diye biliyorum.