Redmi Airdots sol kulaklığı kaybettim

Satsuj1n

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce RTX 4070 OC Ventus 2X
AMD Ryzen 5 7500F
MSI PRO A620M-E 6000MHz
Samsung 980 PRO 1TB
4-5 aydır sorunsuz kullandığım kulaklığımın sol tarafını kaybettim, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir program açıp yerini bulamayız ya sag tarafı kullanacaksınız mecbur.

Bulmak dışında bir çare göremiyorum. Belki sağ tarafı kaybeden başka birinden sol kulaklığı 2. el olarak alabilirsiniz. Cihazı kaç yıldır kullanıyorsunuz?

Eğer kulaklık açıksa (ki sanmıyorum) bağlanıp yüksek sesli müzik açıp ona göre bulmaya çalışabilirsiniz. Onun dışında aramaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok.

Kulaklık açık ise wunderfind diye bir program var, bende kayıp etmiştim işime yaramıştı, deneyebilirsiniz.

4-5 aydır sorunsuz kullandığım kulaklığımın sol tarafını kaybettim, ne yapabilirim?
İkinci el sitelerinde var, ikinci el almak isterseniz sıfırlar da maalesef tükenmiş
30 TL ikinci el:https://www.letgo.com/tr-tr/i/airdo...esenyurt_6d4d5a51-94e9-4e6c-876c-c96edd9cb684

Eğer başka yerde yaşıyorsanız, çevrenizde yoksa kargo isteyebilirsiniz, paranızı güvence altına almaya çalışarak, 30 TL için dolandırıcılık yapılacağını sanmam ama belli olmaz, iyi günler hocam bir değerlendirin.

Son düzenleme:
Sağ tarafını kullanabilirsiniz?
Allah Allah ben bunu nasıl düşünemedim
İkinci el sitelerinde var, ikinci el almak isterseniz sıfırlar da maalesef tükenmiş
30 TL ikinci el:https://www.letgo.com/tr-tr/i/airdo...esenyurt_6d4d5a51-94e9-4e6c-876c-c96edd9cb684

Eğer başka yerde yaşıyorsanız, çevrenizde yoksa kargo isteyebilirsiniz, paranızı güvence altına almaya çalışarak, 30 TL için dolandırıcılık yapılacağını sanmam ama belli olmaz, iyi günler hocam bir değerlendirin.
Merhaba ben bir tane kulaklık buldum ama basic 1 modeli benimki basic 2 ikisini birbiriyle nasıl eleştirebilirim
Allah Allah ben bunu nasıl düşünemedim

Merhaba ben bir tane kulaklık buldum ama basic 1 modeli benimki basic 2 ikisini birbiriyle nasıl eleştirebilirim
Eşleştirebilirim*

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı