Redmi Airdots tek tarafı çalışmıyor

Anladığım kadarıyla sorun fabrikadan çıkan belli bir parti üründe değil, hemen her üründe var. Bence bir dizayn hatası sonucu olarak hands-Free modu ile ilgili olabilir o iki mod arasında geçiş yaparken bir haltlar oluyor olabilir ama tam bilmiyorum.

Bende de olmuştu direk çalışmayan kulağa basılı tutun bir süre sonra da elinizi butondan çekmeden kutuya koyup bastırmaya devam edin (ama eliniz hep butona basacak şekilde olsun) ilk seferinde olmasa bile 2-3 denemeden sonra kesin yaparsınız olmazsa da başka çözüm aramayın olana kadar deneyin ben de ilk seferinde beceremeyip başka çözümler arayıp vakit kaybettim her şekil çalışır sorun aynı zaten.

Not: Garanti falan ile hiç uğraşmayın gerek yok bu çözüm en fazla 1 dakikanızı alır.

Ben bayağı denedim ama olmuyor. Şarj alıyor kırmızı ışık yanıyor ama telefona ne bağlanıyor ne de beyaz ışık yanıyor. Çok yöntem denedim sıfırladım da ama olmuyor ne yapayım?
 
Ben bayağı denedim ama olmuyor. Şarj alıyor kırmızı ışık yanıyor ama telefona ne bağlanıyor ne de beyaz ışık yanıyor. Çok yöntem denedim sıfırladım da ama olmuyor ne yapayım?
Bak ben de yaptığımı sanmıştım ama yapamamışım :D Sorun sonrasında ara ara tekrar etti ama çözümü o kadar biliyorum ki hiç sorun olmadı. Çalışmayan renk gelmeyen kulaklığa basılı tut tamam mı, düğmeye en az 10 saniye bastığından emin (garanti olsun diye ) sonrasında da elini hiçbir şekilde düğmeden çekmeden (kutuyu önüne aç iki parmağınla tuttuğun kulaklığın silikon kısmını kutudaki yere oturt ve sonrasında düğmeye bastığın parmağını çekmeden öbür parmağını çek ve yuvasına oturt ) orada da rengi gelene kadar bastır. Olana kadar dene korkma ben de çok panik olmuştum ama çözüm net bir şekilde bu (o ilk modeli kaybettim sonradan aldığımda da aynı sorun oldu yine çözdüm bu yöntemle ) . Gerçekten sakin bir kafayla olmadığını düşünüyorsan yine yaz o zaman farklı çözümler bakarız :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı