İnceleme Redmi Buds 4 Active

Açıkçası tek kulaklık var diye de servise göndermedim. Konumu açınca sorunsuz gidiyor ama bilgisayarda bir sıkıntı yaşamadım.
Muhtemelen telefondan kaynaklı diye düşünüyorum hocam. Bendeki M31s modelinde öyle bir sorunla karşılaşmadım.

İyi akşamlar. Kulaklığı aylardır kullanıyorum ve müzdarip oldupum bir konu var. Sonunda üşenmeyip yazıyorum. Kulaklık kulağımdayken dokunarak videolar, şarkılar geçebiliyorum. Amabunun mantıpını anlayamadım. İkikez basınca ileri geri falan da videoyu durdurmak için hangisi başlatmak için hangisi bilemiyorum. Bazen sağ tarafa dokunuyorum duraklatıyor bazen ne yaparsam yapayım devam etmiyor. Bunun talimatları nedir?

Hocam öncelikle teşekkür ederiz incelemeye vakit ayırıp bizlerle deneyimlerizi paylaştığınız için.
Bu fiyat bandında ANC özelliği görmezden gelirsek daha iyi bircihaz mevcut mu? Yoksa şu an fiyatına ve özelliklerine göre en iyi F/P ürü mü?

Teşekkürler.

Bu kulaklığı asla önermem.

Buradaki konuda sebebini bulabilirsiniz.

Hocam kulaklığı earbuds uygulamasına bir türlü bağlayamadım yardımcı olabilir misiniz

Hocam kulaklığı earbuds uygulamasına bir türlü bağlayamadım yardımcı olabilir misiniz
Doğru uygulamayı indirdiğinizden emin olun.

Xiaomi Earbuds

Uygulamayı indirdikten sonra eşleme kısmından "Redmi Buds 4 Active" modelini seçin.

Daha sonra ekranda çıkan yönergeyi takip edin.

Yönergeyi uyguladıktan sonra "anladım" seçeneğini seçiyoruz ve sonraki ekrandan kulaklığımızı seçiyoruz.

Buradaki adımları uygulayarak kulaklığı telefonunuza bağlayabilirsiniz.

Alınır mı? Bugün almayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…