Redmi Buds 5 Pro batarya süresi normalden daha kısa

sarpkaia

Decapat
Katılım
7 Nisan 2022
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, internet üzerinden Xiaomi'nin sitesi olmayan bir site üzerinden almıştım bu kulaklığı. Sesi falan güzel, gürültü engellemesinden de memnunum bu benim ilk adamakıllıca teknolojileri olan TWS kulaklığım o yüzden gürültü engellemesi ne kadar iyi objektif bir yorum yapamam. Benim derdim batarya süresiyle ilgili, internette verilen 10 saate kadar şarj süresi iddiasının benim kulaklığımda asla tutmadığını düşünüyorum. Xiaomi 13T Pro telefon kullanıyorum ve gösterdiği verilere göre 30 40dkta ±%15 şarjım gitmiş. Gürültü engelleme kapalıyken böyle bu arada. Kulaklık inceleyen Türk bir YouTuber aynı kulaklıklarla %100 şarj ile ANC kapalı iken Full seste 8 saat 20dk çalma süresi alıyor. Benimki telefonumda gördüğüm tüketim verileri göze alınırsa asla 8 saat 20dk gitmez. Kulak algılama özelliği falan açık diye mi böyle oluyor yoksa ne bileyim bu kulaklığın aynı ad altında farklı alt modelleri mi var? İade mi etmeliyim? Aldığım gün yazılımını güncelledim direkt olarak. Benimle aynı problemi yaşayanlar varsa yardım edebilirlerse sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım güncellemesi yaptığınızdan bahsetmişsiniz orijinal olmayan ürünlerde güncelleme yapılamaz genellikle veya uygulamaya bağlanmaz vs. ürünün kısaca orijinal olduğunu düşünüyorum ama sizi pek memnun etmediyseniz iade edip farkli bir kulaklığada yönelebilirsiniz.
 
Cevap için teşekkürler, iade için talep oluşturmuştum ama satıcıya gönderdikten sonra hijyen sebeplerinden ötürü iadem kabul edilmedi. Kabullendim artık böyle kullanacağım. Bataryası dışında müthiş bir ürün. Bass'ı az biraz sanki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı