Redmi Buds 6 vs Samsung Buds FE

Buds FE'nin Redmi Buds 6'ya göre fazlasıyla güzel özellikleri var sensörleri olsun, güçlü bass sistemi uygulamadaki bul sistemi vb. gibi ANC modu bile bulunuyor Buds FE modelinde müzik dinlemek, video izlemek için gayet güzel kulaklık oyun için pek fazla uygun değil kulaklığın genel amacı belli zaten. Buds FE'nin kulaklıkları Redmi Buds 6'ya kıyasla daha uzun süre şarjı gider bence kutu ile birlikte kısacası Galaxy Buds FE daha mantıklı gibi görünüyor.

Buds FE. Kendim de kullanıyorum çok memnunum.

Hocam siz arama yani mikrofon performansından memnun musunuz? Karşı taraftan hiç olumsuz dönüşler aldınız mı acaba? Bir de Samsung mu telefon? Ben de açıkçası S23 kullanıcısıyım ve bir kulaklık almayı düşünüyorum.
Telefonum S24 FE, evet Samsung. Ayrıca kulaklığın her özelliğini; özellikle de bataryasını ve gürültü engellemesini çok sevdim. Ancak tek bir sorun var, şarjı azalınca (%20 civarına gelince) kulaklığın sol teki sapıtmaya başlıyor. Ara sıra ses kesiliyor, cızırtılanıyor veya az ses geliyor. Belki de bana gelen cihazda sorun vardır bilemiyorum, onun dışında gayet iyi ben beğendim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı