Redmi K60 Pro alınır mı?

Bütçe
20000

NameDeli

Hectopat
İlgimi çekti sahibinden de iyi fiyata buldum alirken neye dikkat etmem gerekir? İşlemcisi ve fiyati iyiydi bir de bu Türkiye'de satilmiyormuş adam Türkiye kayitli diyor. Bazilari IMEI atiyor ya onu anlamak için ne yapmam lazim orijinal IMEI'li olduğunu nasıl öğrenirim? Önceki konudan bilenler varsa telefonumu satarak 20 bine cikabiliyor bütçem.

Cihaz harika tabii ki ama yurt dışı olayı sıkıntı, pek güvenilir değil ne yazık ki. Çok yakın birisi ise ve güvenebiliyorsan al. Benim önerim sıfır olarak S21 FE ya da S22 gibi cihazlara yönelmen. Oyun için alacaksan Poco F5 harika bir tercih olur çünkü tam oyun telefonu yapmış adamlar. Performans konusunda pek bir fark olmaz.

İlgimi çekti sahibinden de iyi fiyata buldum alirken neye dikkat etmem gerekir? İşlemcisi ve fiyati iyiydi bir de bu Türkiye'de satilmiyormuş adam Türkiye kayitli diyor. Bazilari IMEI atiyor ya onu anlamak için ne yapmam lazim orijinal IMEI'li olduğunu nasıl öğrenirim? Önceki konudan bilenler varsa telefonumu satarak 20 bine cikabiliyor bütçem.

Cihaz iyide yurt dışı olayı sıkıntı. S21 FE ya da POCO F5 almanı tavsiye ederim.

Cihaz harika tabii ki ama yurt dışı olayı sıkıntı, pek güvenilir değil ne yazık ki. Çok yakın birisi ise ve güvenebiliyorsan al. Benim önerim sıfır olarak S21 FE ya da S22 gibi cihazlara yönelmen. Oyun için alacaksan POCO F5 harika bir tercih olur çünkü tam oyun telefonu yapmış adamlar. Performans konusunda pek bir fark olmaz.

Cihaz iyide yurt dışı olayı sıkıntı. S21 FE ya da POCO F5 almanı tavsiye ederim.

O zaman burada kimseye guvenilmez direk 0 F5 mi aliyim 18 bin TL'ye peki değer mi?

Gerek işlemci, gerek batarya, gerek ekran, gerek kamera, çok güzel cihaz. Alacağınız cihaz kaçaktır. Sorun olmaz. IMEI değişimi direnç ile olduğu için güncellemede sorun olmaz. Sıfırlamayı TWRP üzerinden yapın.

O zaman burada kimseye guvenilmez direk 0 F5 mi aliyim 18 bin TL'ye peki değer mi?

Değer. Mi resmi sitesinde 17,999 TL'ye satılıyor. O paraya Xiaomi 12 Lite satılıyordu. Mükemmel fiyat ve güçlü cihaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı