Redmi mi 9 IMEI klonlanmış

yeppoo

Hectopat
Katılım
28 Haziran 2019
Mesajlar
19
Yaklaşık 2 ay önce N11'den Xiaomi Redmi mi 9 ithalat garantili telefon satın aldım. 1 ay sonra telefonun IMEI numarası klonlanmıştır cihaz 30 gün içinde kapatılacaktır satın aldığınız yere başvurunuz diye mesaj aldım. İlk başta ne yapacağımı şaşırdım hiç bilgim yoktu bu konu hakkında sonra satın aldığım yere başvurdum telefonu bize geri gönderin halledeceğiz dediler sonra ben de gönderdim telefonu tekrardan bana gönderdiler. Telefonu aldığım zaman IMEI numarasını kontrol ettirdim gene klonlayıp gönderdiklerini fark ettim telefonumu Casper marka bir ürünün IMEI numarasına kaydetmişler. 1 hafta kullandıktan sonra tekrardan aynı şekilde mesaj aldım cihaz 30 gün içinde kapatılacaktır satın aldığınız yere başvurunuz diye. Ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
 
İade edin. Olmazsa şikayet edin.
 
İade edin. Olmazsa şikayet edin.
İade etmeyi denemeye çalışacağım ama ilk başta iade etmek istiyorum dediğim zaman satıcı beni telefondan aradı ve benimle mafya babası gibi konuştu dedi kardeşim hayırdır sıkıntın ne falan
İstersen gönder geri göndeririz iade süresini doldurdu falan dedi ben de öğrenciyim çok bilgim yok bu konularda çok çaresiz kaldım telefonu gönder bize dedi biz halledip göndereceğiz dedi sonra yukarıdaki şeyler yaşandı işte.
 
Şikayet et bence. Belalı tiplere benziyorlar.
 
N11'de her önüne gelen ürün satabildiği için çok fazla dolandırıcı kaynıyor. Mümkünse bir daha N11 kullanmayın. Çok fazla şikayet görüyorum. Eğer uğraşırım diyorsan iade etmeye çalışıp tüketici hakem heyetine şikayet edebilirsin. Sattıkları cihazlar kaçak olduğu için başları belaya gireceğinden gözünü korkutmaya çalışıyorlar.
 
Bu durum doğrudan mahkemeye bildirilir tazminat artık ne oluyorsa açın. Bu tarzdaki mahlûkatlar silinsin. Direkt yasak bir eylemi uyguluyorlar. İthalatçı garanti zirvasi bundan ibaret oluyor genellikle. Urunun imeisi kimligidir. Siz şimdi başka kimliğe burunurseniz ne olur yakalanınca Gibi düşünün. Yasak eylemdir bu. Ucuz ürün yurtdışı ürün diye bu eylemi uyguluyorlar. Ürün çakma olabilme ihtimali olabilir.
 
Öğrencisin diye kendini yedirme, gerekirse baban falan konuşsun iade ettir o cihazı, etmezlerse dava et sana hiç bir şey yapamazlar, korkan adam saldırır ama anca telefonla konuşarak.
 
Öğrencisin diye kendini yedirme, gerekirse baban falan konuşsun iade ettir o cihazı, etmezlerse dava et sana hiçbir şey yapamazlar, korkan adam saldırır ama anca telefonla konuşarak.

Korkan, zayıf adamın üslubundan belli olur. Genellikle böyle tipler bu yapıdadır. Kendini böyle gelişeceğini inandirmistir. Küfür kelimeleri ağzından düşmez, eli birbirlerinin yakalarına dövüşçü bir tipleme izleriz. Bildirin mahkemeye.
Nereye şikayet etmem gerekiyor haklı çıkarım dimi arkadaşlar?
KESİNLİKLE. Tüketici hakları hakem heyeti kısmında değerlendirilebilir bu.
Siz bildirin CİMER mecrasına yönlendirmeyi o sağlar diye düşünüyorum.
 
Korkan, zayıf adamın üslubundan belli olur. Genellikle böyle tipler bu yapıdadır. Kendini böyle gelişeceğini inandirmistir. Küfür kelimeleri ağzından düşmez, eli birbirlerinin yakalarına dövüşçü bir tipleme izleriz. Bildirin mahkemeye.
Ama sakın yüz yüze gelmesin mahkeme dışında, tekrar söylüyorum:
Korkan Adam Saldırır.
-Polat Alemdar
 

Yeni konular

Geri
Yukarı