Redmi not 10 Pro'da bağlantı yok

emir erdem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci Lise 1
Telefon yurt dışından. Uzun süredir bu sorunla uğraşıyorum. MIUI 13 kurulu şu an da. Telefonun hattı bir Wi-Fi bağlantısı olmadığında neredeyse hiçbir zaman çekmiyor. Tarife değiştim yok, operatör değiştim yok. Belli ki sorun cihazda. Cihazı MIUI 14'e güncelleyemiyorum. Bu sorun için nereye ve nasıl bir başvuruda bulunmam gerek?

Telefon yurt dışından. Uzun süredir bu sorunla uğraşıyorum. MIUI 13 kurulu şu an da. Telefonun hattı bir Wi-Fi bağlantısı olmadığında neredeyse hiçbir zaman çekmiyor. Tarife değiştim yok, operatör değiştim yok. Belli ki sorun cihazda. Cihazı MIUI 14'e güncelleyemiyorum. Bu sorun için nereye ve nasıl bir başvuruda bulunmam gerek?
Neden güncelleyemiyorsunuz, bootloader açık mı? Kırsal bölgede misin şehir merkezi gibi şebeke iyi çeken yerde mi?

Neden güncelleyemiyorsunuz, bootloader açık mı? Kırsal bölgede misin şehir merkezi gibi şebeke iyi çeken yerde mi?
Hocam daha kırsal bir yerdeyim ancak şehirde de çok çektiğini söyleyemem. Cihaza yapılan IMEI kaydı eski telefonumdan kopyalama. Bu yüzden güncelleyemiyorum.

Bence güncelleme yükleyin zaten destek kesilmiş telefon sonra gider tamircide telefon bol bir tanesinin IMEI'sini attırırsınız.

Güncelleme yükleniyor. Kurulum aşamasındayken telefon kendi kendine sürekli yeniden başlıyor ve açıldığında kurulmamış oluyor. Kısaca yüklemeye izin vermiyor.

13.0.16.0 (SKFMIXM)

Telefon açılırken kamera altında 10 sn kilit işareti çıkması lazım, ayrıca ayarlar telefon hakkında kısmında sürüm numarası ve parantez içindeki sürüm kodunu atar mısınız?

Kilit simgesi açık şekilde gözüküyor bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı