shollessu Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #1 Hangi ROM'u kuruyorsunuz sorması ayıp?
Çözüm Recep Baltaş 11 Ekim 2022 Cihaz açıldı. Nasıl çözdüğümden emin olmamakla birlikte: XiaoMiTool V2 ile önce cihazım brick oldu dedim, cihaza Çin ROM'u yükledi. Sonra buradan 13.0.3.0.SKSEUXM Fastboot ROM indirdip klasöre çıkardım. XiaoMiFlash ile bu ROM'u Clean All seçeneğiyle cihaza flashladım ve sorun çözüldü. Cihaz açıldıktan sonra aktivasyon istedi, onu da Xiaomi hesap şifresi girerek açtım. Cihaz şu anda sorunsuz çalışıyor gibi. Yine de dm-verity hatası alanlar bu sürüme uygun vbmeta dosyasını buradan temin edebilir. Cihaza yazmak için de bu komutları kullanın: fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img fastboot flash vbmeta_b vbmeta.img fastboot flash boot boot.img fastboot reboot Bu komutlar için de Platform-tools buradan indirilebilir.
Cihaz açıldı. Nasıl çözdüğümden emin olmamakla birlikte: XiaoMiTool V2 ile önce cihazım brick oldu dedim, cihaza Çin ROM'u yükledi. Sonra buradan 13.0.3.0.SKSEUXM Fastboot ROM indirdip klasöre çıkardım. XiaoMiFlash ile bu ROM'u Clean All seçeneğiyle cihaza flashladım ve sorun çözüldü. Cihaz açıldıktan sonra aktivasyon istedi, onu da Xiaomi hesap şifresi girerek açtım. Cihaz şu anda sorunsuz çalışıyor gibi. Yine de dm-verity hatası alanlar bu sürüme uygun vbmeta dosyasını buradan temin edebilir. Cihaza yazmak için de bu komutları kullanın: fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img fastboot flash vbmeta_b vbmeta.img fastboot flash boot boot.img fastboot reboot Bu komutlar için de Platform-tools buradan indirilebilir.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Ekim 2022 #31 Recep Baltaş dedi: Yine kuruyoruz bir şeyler bakalım. Eki Görüntüle 1541568 Hah, döndük başa, DM-verity corruption Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İngilizcede konuşuyor cihaz fark etmez aynısını uygulayın çözülecektir. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Yine kuruyoruz bir şeyler bakalım. Eki Görüntüle 1541568 Hah, döndük başa, DM-verity corruption Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İngilizcede konuşuyor cihaz fark etmez aynısını uygulayın çözülecektir.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #32 Recep Baltaş dedi: Açık. Resmi Xiaomi aracıyla yapıldı. Birazdan 13.0.3.0.SKSEUXM sürümünü atmaya çalışacağım bakalım. Genişletmek için tıkla... Normalde resmi Xiaomi araçları ile yapılınca olmaması lazım. https://gsmturkey.net/attachments/poco-m3-pro-5g-dm-verity-corruption-fix-zip.17691/ şifre:gsmaze44 Bu tool 10 5G'de de çözüyordu. (Resmi bir tool değil.) Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Açık. Resmi Xiaomi aracıyla yapıldı. Birazdan 13.0.3.0.SKSEUXM sürümünü atmaya çalışacağım bakalım. Genişletmek için tıkla... Normalde resmi Xiaomi araçları ile yapılınca olmaması lazım. https://gsmturkey.net/attachments/poco-m3-pro-5g-dm-verity-corruption-fix-zip.17691/ şifre:gsmaze44 Bu tool 10 5G'de de çözüyordu. (Resmi bir tool değil.)
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Ekim 2022 #33 BehzatAmirim dedi: Normalde resmi Xiaomi araçları ile yapılınca olmaması lazım. https://gsmturkey.net/attachments/poco-m3-pro-5g-dm-verity-corruption-fix-zip.17691/ Bu tool 10 5G'de de çözüyordu. (Resmi bir tool değil.) Genişletmek için tıkla... Dosyaya bakacaktım ama şifreyi vermemişsiniz ve POCO X3 diyor? Artı 0 Eksi
BehzatAmirim dedi: Normalde resmi Xiaomi araçları ile yapılınca olmaması lazım. https://gsmturkey.net/attachments/poco-m3-pro-5g-dm-verity-corruption-fix-zip.17691/ Bu tool 10 5G'de de çözüyordu. (Resmi bir tool değil.) Genişletmek için tıkla... Dosyaya bakacaktım ama şifreyi vermemişsiniz ve POCO X3 diyor?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 11 Ekim 2022 #34 Şu EU ROM'u atayım, iki çözümü de deneyeceğim. Synth36 dedi: Dosyaya bakacaktım ama şifreyi vermemişsiniz ve POCO X3 diyor? Genişletmek için tıkla... Aynı cihaz diye geçiyor sanırım. Artı 0 Eksi
Şu EU ROM'u atayım, iki çözümü de deneyeceğim. Synth36 dedi: Dosyaya bakacaktım ama şifreyi vermemişsiniz ve POCO X3 diyor? Genişletmek için tıkla... Aynı cihaz diye geçiyor sanırım.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #35 Synth36 dedi: Dosyaya bakacaktım ama şifreyi vermemişsiniz ve POCO X3 diyor? Genişletmek için tıkla... X3 demiyor. M3 Pro diyor ve 10 5G'de de işe yarıyor. Artı 0 Eksi
Synth36 dedi: Dosyaya bakacaktım ama şifreyi vermemişsiniz ve POCO X3 diyor? Genişletmek için tıkla... X3 demiyor. M3 Pro diyor ve 10 5G'de de işe yarıyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 11 Ekim 2022 #36 Synth36 dedi: İngilizcede konuşuyor cihaz fark etmez aynısını uygulayın çözülecektir. Genişletmek için tıkla... İngilizce konuşmuyor ama bakacağım. Artı 0 Eksi
Synth36 dedi: İngilizcede konuşuyor cihaz fark etmez aynısını uygulayın çözülecektir. Genişletmek için tıkla... İngilizce konuşmuyor ama bakacağım.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Ekim 2022 #37 BehzatAmirim dedi: X3 demiyor. M3 Pro diyor ve 10 5G'de de işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış bakmışım ama şifre yine yok ve dosya var sadece programı? Recep Baltaş dedi: İngilizce konuşmuyor ama bakacağım. Genişletmek için tıkla... Alt yazısı İngilizce. Artı 0 Eksi
BehzatAmirim dedi: X3 demiyor. M3 Pro diyor ve 10 5G'de de işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış bakmışım ama şifre yine yok ve dosya var sadece programı? Recep Baltaş dedi: İngilizce konuşmuyor ama bakacağım. Genişletmek için tıkla... Alt yazısı İngilizce.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #38 Synth36 dedi: Yanlış bakmışım ama şifre yine yok ve dosya var sadece progra mı? Genişletmek için tıkla... Şifre: gsmaze44 Artı 0 Eksi
Synth36 dedi: Yanlış bakmışım ama şifre yine yok ve dosya var sadece progra mı? Genişletmek için tıkla... Şifre: gsmaze44
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Ekim 2022 #39 BehzatAmirim dedi: Şifre: Gsmaze44. Genişletmek için tıkla... Bozuk galiba Dosya Ekleri Capture.PNG 5,6 KB · Görüntüleme: 75 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 11 Ekim 2022 #40 Patladı. Ya ben böyle telefonun... Hayret, cihaz açılıyor. Nasıl oldu anlamadım Artı 0 Eksi