Redmi Note 10 alınır mı?

Bütçe
2000 2500
Ben 5-6 aydır kullanıyorum memnunum. Fakat ara sıra telefonun parmak izi rahat çalışmıyor, çünkü konumu kapatma şunun orda çok kötü bir yere konumlanmış tam parmak algılamıyor. Parmak izi yok gibi bir şey yani onun dışında bir eksisi daha var telefonu yeniden başlattıktan sonra ara sıra telefon kaydedilen numaraları göstermiyor 1-2 dk sonra düzeliyor (bence bu benden kaynaklı uzun kullanımdan dolayı olabilecek şeyler) ama normal değil gibide bilmiyorum. Onun yanı sıra artılarına bakacaksak ses kalitesi, ekranı (gerçekten iyi bir ekrana sahip bence) yani onun dışında telefon donmuyor arama yapıyor bana yetiyor fakat bazıları kamera hakkında kötü yorum yapmış hak veriyorum kamerası gerçekten iyi değil ama günlük hayatta ben çok fazla fotoğraf çekmediğim için bunu önemsemedim. Kamera önemliyse bence iyi olan bir kameraya göz atın ben bu kamerayı gerçekten çok beğenmedim. Ara sıra oynatınca bulanık çekiyor. Bence direk Redmi Note 10 al.
 
M51 Android 13 almayacak listede diye biliyorum, güncellikten ziyade serilere göre farklı politika izleniyor Samsung'ta.

Ben 5-6 aydır kullanıyorum memnunum. Fakat ara sıra telefonun parmak izi rahat çalışmıyor, çünkü konumu kapatma şunun orada çok kötü bir yere konumlanmış tam parmak algılamıyor. Parmak izi yok gibi bir şey yani onun dışında bir eksisi daha var telefonu yeniden başlattıktan sonra ara sıra telefon kaydedilen numaraları göstermiyor 1-2 dk sonra düzeliyor (bence bu benden kaynaklı uzun kullanımdan dolayı olabilecek şeyler) ama normal değil gibide bilmiyorum. Onun yanı sıra artılarına bakacaksak ses kalitesi, ekranı (gerçekten iyi bir ekrana sahip bence) yani onun dışında telefon donmuyor arama yapıyor bana yetiyor fakat bazıları kamera hakkında kötü yorum yapmış hak veriyorum kamerası gerçekten iyi değil ama günlük hayatta ben çok fazla fotoğraf çekmediğim için bunu önemsemedim. Kamera önemliyse bence iyi olan bir kameraya göz atın ben bu kamerayı gerçekten çok beğenmedim. Ara sıra oynatınca bulanık çekiyor. Bence direk Redmi Note 10 al.

Xiaomi alınmaz kalitesız bir marka.
 
Xiaomi alınmaz kalitesız bir marka.
Telefon olarak bilmiyorum hak verebilir miyim vermez miyim orası tartışılır ama diğer teknolojik aletler açısından da kıyaslıyorsun sanırım bu yüzden hak vermiyorum. Biraz araştırıp yorum yapın. Telefonu ortalama bir telefon, daha ne beklersin ki bir telefondan çalışıyor arama yapıyor (benim için) yetecek bir kalite.:D
 

Geri
Yukarı