Custom ROM Redmi Note 10 için Custom ROM önerisi

Hocam Redmi Note 10 telefonum var. İlk önce Custom ROM atıp sonra root atmak istiyorum. Güzel bir ROM öneriniz var mıdır?

Konuyu hortlatıyorum ama o telefona nasıl Custom room atıp root atacaksın bende de var o telefon uygulamadan atma kendi kendine kapanma vs. yapıyor nasıl yapacağını söyleyebilirsen çok memnun olurum.

Konuyu hortlatıyorum ama o telefona nasıl Custom room atıp root atacaksın bende de var o telefon uygulamadan atma kendi kendine kapanma vs. yapıyor nasıl yapacağını söyleyebilirsen çok memnun olurum.
Hocam dediğiniz olaylardan dolayı korktum vazgeçtim yapmaktan. Bozulur beceremem falan diye. Şimdi farklı telefondayım.

Bunun için bir konu açabilirsiniz. Eminim burada yeni yöntemlerle alakalı bilgisi olan arkadaşlar vardır.

Telefona zarar vermesi korkusu hakkında da, çoğu durumda telefonunuza zarar gelse bile geri dönüşü oluyor. Yine de dikkatli olun, sorumluluk tamamen size ait. Dalgın olmayın ve adımları dikkatlice takip edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı