Redmi Note 10 nv data is corrupted hatası nasıl çözülür?

Ahmetbilgge

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Maden mühendisi
Redmi Note 10 cihaz aldım. Bugün yurt dışı fakat aldığımda miu 12 vardı. Bende güncelleme yaptım ve bu hatayı aldım. Telefoncu kaça yapar veya nasıl kendim düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi Note 10 cihaz aldım. Bugün yurt dışı fakat aldığımda miu 12 vardı. Bende güncelleme yaptım ve bu hatayı aldım. Telefoncu kaça yapar veya nasıl kendim düzeltirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım bu video size yardımcı olur.

Çözümü çeşitli şekilde anlatmışlar bende yaşadım daha önce baktım, bi kere çözdün diyelim tekrardan asla güncelleme yapmaman lazım ya da kendi elinle yazılım olarak güncelliyosun.

Vaktim olmadığı için kendim çözmedim, telefoncuya verdim. Şu anda güncelleme yapmayarak kullanmaya devam ediyorum.

Büyük ihtimalle telefonunda bir Custom recovery vardır.

Telefonun orijinal Fast boot ROM'unu indirip, ayrıştıriyosun.

Daha sonra persist dosyası var, onu telefona atıp recovery ekranından telefona flashliyosun, kesin ve kalıcı çözümü bu

IMEI atıldıysa yapar bu hatayı.
Kesin ve kalıcı çözümü bu
Hocam bir telefona boot imajı yamalanıp çift IMEI atıldıysa onun çözümü bu değil diye biliyorum. Paid toollarla IMEI atılması lazım. @Umut Nas veya @Kullanıcı311 hocam biliyordur belki.

Merhaba cihazınız snapdragon yonga setine sahiptir.
Güncelleme yaptıktan sonra modem yüklemek gerekiyor eğer yüklenmezse nv data hatası girmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı