Redmi Note 10 Pro alınır mı?

redminin yazılımsal sorunları çevreden duyma değil ama :(
  1. Xiaomi'nin alt ürünleridir, kalitesiz malzeme kullanılır, bozulma olasılığı yüksektir, arayüzü zaten tartışılamaz bile, Windows 10 gibi bir kullanımı var o arayüzünün.

2. [19:30]
    Redmi 8 kullanıyorum. Kısacası çöp.1.MIUI yazılımı berbat.2.Kasıyor, Chrome'de bile kasıyor.(Bu mesajı yazarken dondu gerisi siz düşünün.)3.Malzeme kalitesi kötü.Artısı;1.Bataryası iyi sadece.
    • Bu telefonların yazılım anlamında çok problemleri olur. Mesela Redmi Note 8 modelinde birçok kullanıcı arayüz kasma problemleri ile karşılaştı (Bunlardan birisi de benim.). Sadece Redmi Note 8 değil, Redmi Note 9 modelinde de kasma problemleri var. İncelemelerde söylendi ve alan kişilerin çoğu bu durumdan şikayetçi.

• [19:13]
      android 11 alamayacak Redmi Note 8'in özellikleri: 4 GB RAM, 64 GB Hafıza, Snapdragon 665 işlemci (175K AnTuTu Puanı)Android 11 alacak Samsung A01'in özellikleri: 2 GB RAM, 16 GB Hafıza, Snapdragon 439 işlemci (91K AnTuTu Puanı)

• [19:14]
      4- Ömür Redmi telefonların yazılımları sebebiyle de fazla ömürleri yoktur. Normal modellerin 1.5-2 yıl ömürleri var. Kasmalar donmalar yaşamanız oldukça olası çünkü yazılımları berbat.

• [19:15]
      Reklam. Onu da ekleyelim. Tanıdıklarımda var. Telefonda gezinirken reklam giriyor, şaka gibi. Sanki bedava verdiler telefonu. :D
Hocam bu mesajdaki şeyler gerçekleri yansıtmıyor. O kişi her kimse teknoloji öğüdü almayı kesin.

1. Xiaomi'nin alt markası olduğu doğru ancak kalitesiz malzeme kullanır demek saçma. Giriş seviye ürünlerinde mecbur kalitesiz malzeme kullanıyor ancak orta segmentteki birçok ürününde Samsung gibi rakiplerinden çok daha yüksek malzeme kalitesine sahip. Arayüzü biraz ağır dolayısıyla giriş seviyesi telefonlarda kasabiliyor ancak orta ve üst segmentte böyle bir problemle pek karşılaşılmıyor. Özellik olarak da kullanışlı özelliklerle dolu. En iyisi değildir belki ama rakiplerinden kötü değil arayüz.
Windows 10 ile ne anlamda bir karşılaştırılma yapıldığını anlamadım, bildiğiniz mobil bir arayüz.

2. "Redmi 8 kullanıyorum kısacası çöp" yazısı her şeyi özetliyor aslında yıllar önce çıkmış giriş seviyesi bir telefondan ne beklenebilir ki? Yine aynı şekilde o bütçede kasması kabul edilebilir. Giriş seviyesinde iyi malzeme kalitesi beklemek de fazlasıyla saçma.

3. Arayüzü gelişmiş telefonlarda gelen Android güncellemeleri günlük kullanımda bir farklılık oluşturmuyor neticede saf Android değil ve güncelleme alması telefonun özellikleriyle değil çıkış tarihiyle ilgili bir durum.
Samsung 1 yıl fazladan Android güncellemesi verebiliyor ama A01 güncelleme almış almamış kimin umurunda o donanımla.

4. Neye göre bir ömür konuşması açıkçası anlamadım ama şöyle bir şey söyleyeyim MIUI biraz gelişmiş bir arayüz olduğu için giriş seviyesi işlemcilerde ve 6 GB RAM'in altındaki modellerde bazen takılmalar olabiliyor. Yazılım berbat değil aksine çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum ama diğer arayüzlere göre biraz daha donanım gerektiriyor o yüzden donanımın iyi olması önemli. 1.5 yıl ömrünün olduğunu söylemesine rağmen 2019'da çıkan Redmi 8'i kullanıyor...

5. Reklam olayı da kandırmacadan ibaret. Ayarlardan kapatılabiliyor ve hiçbir Xiaomi ya da Redmi modelinde reklam gördüğümü hatırlamıyorum. Yine de arayüze neden reklam seçeneği koyduklarını anlaması güç.

Evet gerçekler bunlardı. Normalde cevap vermezdim ancak bilmeden konuşan kişilere sinir oluyorum.
Dediğim gibi bu kişiden teknoloji öğüdü dinlemeyi kesmenizi tavsiye ediyorum.

Oyun için A33 alıyorsan berbat bir seçim yapmış olursun PUBG'de doğru düzgün 30 FPS bile veremiyor işlemcisi(oyun performansı) dışında güzel telefon ve Note 10 Pro'ya gelecek olursak o telefonda 45 FPS kilidi olduğu için üstüne çıkamıyorsun ama altınada hiç inmiyorsun (bazen flash bang gibi durumlar dışında), ısındığını söylemişler aralıksız uzun kullanımda hafif ısınma oluyor, onun dışında yok.
Oyun performansını bilemem ancak A33 Antutu ve Geekbench testlerinde Redmi Note 10 Pro'dan daha iyi sonuçlar alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı