Redmi Note 10 Pro alınır mı?

Ekran konusuna bir şey diyemem, adam oyun oynarım diyor. PUBG 45 FPS ve arada 30'lara duserek oynamak mı yoksa sabit 60 FPS mi?
Performans olarak bakildiği için M33 önerdim. AMOLED'e gelecek olursak Xiaomi'de hayalet ekran yanıkları oluyor fazla isindiği için.
Tecrübeden konuşuyorum, Xiaomi almazdım ben o bütçeye.

Kasanın plastik veya cam olması hiçbir şeyi değiştirmez, kılıf takınca zaten plastik hissi elinde oluyor bir şey değişmiyor.
He bu arada M33 alınmaz, Note 10 Pro da alınmaz. Bizim halkta kullandiği cihazi övme gibi bir durum var, Note 10 Pro alırsan pişman olacaksın.
Isınmıyor demişler, yalan. Şarjda dahi ısınan bir cihaz oyun oynadiğinda hayli hayli isinacaktir. Butceni arttır A33 al derim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Boş konuşmayın sabit 60 verdiğini nerede görülmüş 30 FPS'in üstüne bile çıkamıyor, ve bahsettiğin telefonda Exynos 1280 olduğunu biliyor muydun, anlamadığın konulara yorum yapma insanları yanlış yönlendiriyorsun.

Hocam siz daha iyi sonuçlar aldığını söylüyorsunuz ancak testlerde 1280, 732G'den daha iyi.

Hocam siz daha iyi sonuçlar aldığını söylüyorsunuz ancak testlerde 1280, 732G'den daha iyi.

AnTuTu değeri yüksek olabilir ancak bu oyu performansı demek değildir, M33 sabit 60 FPS PUBG oynatıyor diyor ya adam şaka gibi, bizde alalım o zaman öyleyse.

Son düzenleme:
peki 120 fps oynayabilecgim oyunlar nedir düşük ayarlarda

Redmi Note 10 öneririm. ROM, root, modüller ile hepsi çözülür. Eğer FPS kilidi kıran bir modül bulursam söylerim.

Ay ben m33den bahsetmiştim pardon
AnTuTu değeri yüksek olabilir ancak bu oyu performansı demek değildir, M33 sabit 60 FPS PUBG oynatıyor diyor ya adam şaka gibi, bizde alalım o zaman öyleyse.

A33 le m33 karıştı bende a33 sabit 60 veriyor

FPS sınırını kırarasm ne gibi sorunlar ortaya çıkabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…