Katılıyorum plastik telefonlar oyuncak gibi hissettiriyor. Cam ve metal malzeme kullanan telefonlar çok daha premium hissettiriyor. Ayrıca AMOLED'in yanında pls çok dandik kalıyor.
Çevreden duyma birkaç bilgiyle telefon kararı vermek çok saçma geliyor bana.
Ekran konusuna bir şey diyemem, adam oyun oynarım diyor. PUBG 45 FPS ve arada 30'lara duserek oynamak mı yoksa sabit 60 FPS mi?
Performans olarak bakildiği için M33 önerdim. AMOLED'e gelecek olursak Xiaomi'de hayalet ekran yanıkları oluyor fazla isindiği için.
Tecrübeden konuşuyorum, Xiaomi almazdım ben o bütçeye.
Ekran konusuna bir şey diyemem adam oyun oynarım diyor PUBG 45FPS arada 30'lara duserek oynamak mı yoksa sabit 60FPS mi performans olarak bakildiği için M33 önerdim AMOLED'e gelecek olursak Xiaomi'de hayalet ekran yanıkları oluyor fazla isindiği için tecrübeden konuşuyorum Xiaomi almazdım ben o bütçeye.
Kasanın plastik veya cam olması hiçbir şeyi değiştirmez, kılıf takınca zaten plastik hissi elinde oluyor bir şey değişmiyor.
He bu arada M33 alınmaz, Note 10 Pro da alınmaz. Bizim halkta kullandiği cihazi övme gibi bir durum var, Note 10 Pro alırsan pişman olacaksın.
Isınmıyor demişler, yalan. Şarjda dahi ısınan bir cihaz oyun oynadiğinda hayli hayli isinacaktir. Butceni arttır A33 al derim.
Ekran konusuna bir şey diyemem adam oyun oynarım diyor PUBG 45FPS arada 30'lara duserek oynamak mı yoksa sabit 60FPS mi performans olarak bakildiği için M33 önerdim AMOLED'e gelecek olursak Xiaomi'de hayalet ekran yanıkları oluyor fazla isindiği için tecrübeden konuşuyorum Xiaomi almazdım ben o bütçeye.
Boş konuşmayın sabit 60 verdiğini nerede görülmüş 30 FPS'in üstüne bile çıkamıyor, ve bahsettiğin telefonda Exynos 1280 olduğunu biliyor muydun, anlamadığın konulara yorum yapma insanları yanlış yönlendiriyorsun.
Boş konuşmayın sabit 60 verdiğini nerede görülmüş 30 FPS'in üstüne bile çıkamıyor, ve bahsettiğin telefonda Exynos 1280 olduğunu biliyor muydun, anlamadığın konulara yorum yapma insanları yanlış yönlendiriyorsun.
AnTuTu değeri yüksek olabilir ancak bu oyu performansı demek değildir, M33 sabit 60 FPS PUBG oynatıyor diyor ya adam şaka gibi, bizde alalım o zaman öyleyse.
AnTuTu değeri yüksek olabilir ancak bu oyu performansı demek değildir, M33 sabit 60 FPS PUBG oynatıyor diyor ya adam şaka gibi, bizde alalım o zaman öyleyse.