Çözüldü Redmi Note 10 Pro karanlık mod sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Swopperr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 10 Pro kullanıyorum. Karanlık mod açık iken ekran sanki okuma modu da açıkmış gibi sarımtırak bir renk var. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Örnek fotoğrafta da görüldüğü gibi sekme çerçevesi sarı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-01-24-03-14-34-612_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-01-24-03-14-34-612_com.android.chrome.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 472
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, normal bir ekran için söylüyorum: Fotoğraftaki renk yeşil.

Karanlık modu kapattığınızda o beyazlık içerisinde fark etmiyor olabilirsiniz ama, o sarımtraklık duruyor olabilir.
“Night Shift” gibi, gece görüş yardımcısı ekran özelliklerinin, devre dışı olduğuna; “Ayarlar > Ekran” sekmesinden göz atın.
Aynı modellerde benzer sorunlar yaşayan insanlar var mı bunları araştırın. Eğer yoksa, ekranınız da da bir renk hatası olabilir.

(Ek olarak: Aynı model cihazı olan, bir sürü kişinin; farklı hatalar aldığını ve karanlık modun yanlış çalıştığını söylediğini gördüm. Tam kapasiteli çalışmıyormuş, ya da farklı sorunlara yol açıyormuş.)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 10 Pro kullanıyorum. Karanlık mod açık iken ekran sanki okuma modu da açıkmış gibi sarımtırak bir renk var. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Örnek fotoğrafta da görüldüğü gibi sekme çerçevesi sarı.

Bu okuma moduyla alakalı değil, Android 12 material you denilen tasarıma geçti ve böylece kullandığınız Google uygulamaları sizin ana ekran duvar kağıdınızın tonlarına göre ayarlanıyor.

Bu okuma moduyla alakalı değil, Android 12 material you denilen tasarıma geçti ve böylece kullandığınız Google uygulamaları sizin ana ekran duvar kağıdınızın tonlarına göre ayarlanıyor.

Aynen sorun buymuş bende araştırdım duvar kağıdını mavi bir duvar kağıdı yapınca düzeldi teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı