Redmi Note 8 Pro karanlık mod kapanmıyor

Efe Guler

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi sosyaller Xiaomi Redmi Note 8 Pro telefonum var. Telefonumda bir süredir karanlık modu kapatamıyorum. Pil tasarrufu kapalı ve bildirim panelinde kapalı gözükmesine rağmen hep karanlık modda, sadece şarja takınca ışık moduna geçiyor. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-27-15-17-35-519_com.brave.browser.jpg
    Screenshot_2023-11-27-15-17-35-519_com.brave.browser.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 134
  • Screenshot_2023-11-27-15-17-37-712_com.brave.browser.jpg
    Screenshot_2023-11-27-15-17-37-712_com.brave.browser.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2023-11-27-15-18-17-005_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-11-27-15-18-17-005_com.android.settings.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 89
Hocam bi yeniden başlatın telefonu öyle deneyin.

Yeniden başlattım hocam ama nafile birkaç aydır durum böyle sadece şarja takınca ışık moduna geçiyor ayarlardan kapatılacak bir şey bulamadım.
Ben daha önce bu sorunu yaşayan başka kişilerde gördüm ve çözümü paylaşan yoktu o yüzden fabrika ayarlarına sıfırlamanı önerdim 2 tane arkadaş eksi atmış konuya cevap bile verememişler .d

Ben daha önce bu sorunu yaşayan başka kişilerde gördüm ve çözümü paylaşan yoktu o yüzden fabrika ayarlarına sıfırlamanı önerdim 2 tane arkadaş eksi atmış konuya cevap bile verememişler .d
Durum onu gösteriyor hocam yapacak bir şey yok gibi cevap gelmezse bir kaç gün içinde atmayı düşünüyorum.

Hocam cevabım olsa zaten verirdim ikinci olarak adam sırf açık moda almak için fabrika ayarlarına döndürüyor belki var çözümü? Beğenmedim atıldığında hep böyle yapacaksanız bence çok gezmeyin forumda.

Hocam bir arkadaş böyle çözmüş deneyin isterseniz.

Bir arkadaşta karanlık mod kısmında daha fazla karanlık mod seçeneğine basıp oradan kapatarak çözmüş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı