O butce ile alabileceginiz en iyi sarj aleti budur. Cihaza da zarar vermez merak etmeyin. HB ve Trendyol gibi satilan yerlerde satici HB veya Trendyol'un kendisi degilse yuzde 99 yan sanayi urundur.
O butce ile alabileceginiz en iyi sarj aleti budur. Cihaza da zarar vermez merak etmeyin. HB ve Trendyol gibi satilan yerlerde satici HB veya Trendyol'un kendisi degilse yuzde 99 yan sanayi urundur.
Hocam bi sorum daha var ben cihazıma evdeki tab a7 nin imeisini attırdım bu cihazın imeisi kalıcı olur değil mi yani imeiyi attirdigim yer bana inşallah kalıcı olur falan dedi beni mı kandiriyor imein çalınabilir falan dedi de ben nasıl çalınacak abi dedim orijinal cihazınki çalınmiyor hic
Orijinali burada 370 TL'ye satiliyor. Sence herhangi bir yerde 150 - 200 TL'ye satilanin orijinal olmasi mumkun mu? Trendyol veya HB'deki o saticilar zaten pasajlardaki saticilar ile ayni. Adamlar dukkanlarini oraya koyuyor sadece.