Hocam 33w destekliyor cihaz 37w link atmışsınız ayrıca bütçemi aşıyor galiba önerdikleriniz 20w almak istemiyorum Hepsiburada Trendyol gibi sitelerde 33w adaptörler satılıyor acaba inceleme şansınız var mı oradan alabilir miyim sizceMi Store uzerinden alabilirsiniz:
37W olsun derseniz:
Bunlar icin ek olarak Type-C to Type-C kablo lazim, unutmayin.
Sizce Hepsiburada veya Trendyol sitelerindekiler orijinal mı inceleyip örnek link atma şansınız var
Hocam pasajlarda peki?O butce ile alabileceginiz en iyi sarj aleti budur. Cihaza da zarar vermez merak etmeyin. HB ve Trendyol gibi satilan yerlerde satici HB veya Trendyol'un kendisi degilse yuzde 99 yan sanayi urundur.
Orijinal 33w kaça satılıyor pekiO butce ile alabileceginiz en iyi sarj aleti budur. Cihaza da zarar vermez merak etmeyin. HB ve Trendyol gibi satilan yerlerde satici HB veya Trendyol'un kendisi degilse yuzde 99 yan sanayi urundur.
Merhaba. Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max için orijinal şarj başlığı nereden alınır? Pasajlarda veya Hepsiburada'da alınır mı? 200 TL maksimum bütçe.
Hocam bi sorum daha var ben cihazıma evdeki tab a7 nin imeisini attırdım bu cihazın imeisi kalıcı olur değil mi yani imeiyi attirdigim yer bana inşallah kalıcı olur falan dedi beni mı kandiriyor imein çalınabilir falan dedi de ben nasıl çalınacak abi dedim orijinal cihazınki çalınmiyor hicO butce ile alabileceginiz en iyi sarj aleti budur. Cihaza da zarar vermez merak etmeyin. HB ve Trendyol gibi satilan yerlerde satici HB veya Trendyol'un kendisi degilse yuzde 99 yan sanayi urundur.
Hocam pasajlarda peki?
Orijinal 33w kaça satılıyor peki
Bende sipariş ettim 2 haftadır gelecek onu bu benim olduğum yere göre veya sahip e göredir
![]()
Xiaomi MDY-11-EZ Şarj Aleti
Xiaomi MDY-11-EZ Şarj Aleti detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
10 Pro'ya uyumlu çünkü bende aldım ve 140TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.