Redmi Note 10 Pro orijinal pil nereden alınır?

ETORQ

Picopat
Daha fazla  
Redmi Note 10 Pro 64 GB yurt dışı cihazım var model kodu M2101k6g. Birkaç defa pili komple bitirip sonra full şarj edip denedim. Uygulamalar ortalama 3500MAH gösteriyor. Pil değiştirmek istiyorum ancak orijinal bataryayı nasıl ve nereden temin edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi Note 10 Pro 64 GB yurt dışı cihazım var model kodu M2101k6g. Birkaç defa pili komple bitirip sonra full şarj edip denedim. Uygulamalar ortalama 3500MAH gösteriyor. Pil değiştirmek istiyorum ancak orijinal bataryayı nasıl ve nereden temin edebilirim?

İnternet üzerinden bu tarz telefonların orijinal bataryaları bulunmuyor bir sürü buna benzer orijinal diye yazıp Hepsiburada, N11 gibi e-ticaret sitelerinde replika, sahte satan satıcılar var. Çevrenizde tanıdık, güvenilir telefoncu var ise onlara sorun olmazsa Deji gibi markalar var onlarda kaliteli.

Evet Deji markayı gördüm, IPhone'lara da takıyorlar sanırım. Güzel marka diye duydum ancak birkaç ürün sorusunda cihazın üretimine göre batarya farkı var gibi şeyler yazılmış her Note 10 Pro pili her Note 10 Pro'ya uymuyormuş. Nereden bileceğim hangisini almam gerektiğini acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı