Redmi Note 10 Pro ROM sonrası com porta girdi

kagan_efe_ertas

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar cihaza Mi Flash ile ROM yüklüyordum, sonra telefonda hiçbir şekilde tepki yok bootloader kilidi açık TWRP yok Fastboot veya recovery moda girmeye çalıştığımda ise cihazda tepki yok ama bilgisayarda qualcom com port olarak görüyor.

Dosya Ekleri

• C8D601D9-7EA3-4E7C-B504-9FD88D87A8D7.jpeg
    C8D601D9-7EA3-4E7C-B504-9FD88D87A8D7.jpeg
    124,7 KB · Görüntüleme: 22
Kullanacağız araç bu Xiaomi Flash Tool - Official Mi Flash Tool bu araçta Fastboot üzerinden ROM yazacaksınız. Uygun Fastboot ROM'u indirin Download Redmi Note 10 Pro Firmware ROM TWRP (sweet)

Flash tool açık vasiyette telefonun USB bağlantısını yapın. Program telefonun görecektir. Sonra ROM'u seçip yükleyin.

Arkadaşım, Fastboot moda giremediğimi cihazın kendi içinde hiçbir tepki vermediğini söylemiştim. Ve fastboota girebiliyor olsam burada konu bile açmazdım. Mi Flash tool ve Fastboot ROM zaten bilgisayarımda mevcut, benim EDL'den yazmam gerekiyor ama benim işimi görecek programı bulamadım. Eğer yardım etmek istiyorsan bana böyle bir iyilik yapabilirsin, teşekkürler.

Geçmiş olsun, 4 yıllık Xiaomi bilgimle şunu söyleyebilirim ki cihaz Brick olmuş. EDL moda girmiş (Emergency DownLoad Mode). Yetkili hesap ile yapılabilir, 300-400TL'ye kadar fiyatı var telefoncu da aynı fiyata yapar. Yetkili hesap olmadan cihazı kurtaramazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı