Redmi Note 10 Pro sarjının çabuk bitmesi

Firtina Getiren

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar fotoğrafta gordugunuz gibi galeri uygulamasi bütün pili yiyor telefonumun sarji 6 saat bile götürmüyor. Telefon daha 2 aylık. Ne yapmam gerek? Yardimci olur musunuz?

a663cfd315be8752057ad7dd3830fd49.jpg

8e302944d08a912e1a2295d0b18e2504.jpg

S.a. aynı telefonu ilk aldığım zaman ben de aynı sorunu yaşadım. Garantiye verdim, sıfırlayıp(güncellemeleri de silip) yolladırlar ve düzeldi. 2 gün sonra şarj tekrar hızlı bitmeye başladı, sonra telefonu güncelledim ve düzeldi. 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Yani kısaca telefonu sıfırlayabiliyorsanız kendiniz sıfırlayın, bilgiler önemliyse yedekleme yapın önce.

Galeri'nin güncellemelerini kaldırabilir misiniz?

Denedim ilk basta işe yaradi ama yine ayni.

Galerinin otomatik optimizasyonunu kapat.

Kapali.

Selamünaleyküm. Aynı telefonu ilk aldığım zaman ben de aynı sorunu yaşadım. Garantiye verdim, sıfırlayıp(güncellemeleri de silip) yolladırlar ve düzeldi. 2 gün sonra şarj tekrar hızlı bitmeye başladı, sonra telefonu güncelledim ve düzeldi. 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Yani kısaca telefonu sıfırlayabiliyorsanız kendiniz sıfırlayın, bilgiler önemliyse yedekleme yapın önce.

Aleykümselam deneyeceğim ama güncellemeleri silip derken anlayamadim sifirlayinca guncellemeler otomatik silinmiyor mu?

İşe yararmı bilmiyorum ama benim de Note 11 prom var şarjı çok hızlı bitiyordu telefonun ekranı 120Hz deymiş bende 60Hz'ye ayarladım. Artık eskisi kadar hızlı şarjı bitmiyor.

İşe yararmı bilmiyorum ama benim de Note 11 prom var şarjı çok hızlı bitiyordu telefonun ekranı 120Hz değmiş bende 60Hz'ye ayarladım. Artık eskisi kadar hızlı şarjı bitmiyor.

Yok hocam benim ekranda 60 Hz pil istatistiklerine baktigim zaman galeri uygulaması %60-70 şarj kullaniyor ne kadar saçma bir şey.

Denedim ilk basta işe yaradi ama yine ayni.

Kapali.

Aleykümselam deneyeceğim ama güncellemeleri silip derken anlayamadim sifirlayinca guncellemeler otomatik silinmiyor mu?
İki tane sıfırlama yöntemi var sanırım, biri telefonun tüm ayarlarını sıfırlıyor, diğeri direkt ilk aldığın günkü hale getiriyor. İsmi hard reset gibi bir şeydi sanırım, nasıl yapıldığını bilmiyorum, youtube'a yazarsan bulabilirsin büyük ihtimal.

Son düzenleme:
Başta işe yaradıysa sorun güncelleme kaynaklıdır. Büyük ihtimalle yeniden güncelledi. Yeniden kaldırın.

Guncellenmemiş sürümü ayni gozukuyor internetten düşük sürümlü tekrar indirdim aynisi fakat durmaya zorla deyip kapatınca şarj yemiyor ama galeri uygulamasini tekrar acarsan aciliyor ve şarj yemeye basliyor o yuzden actiktan sonra durmaya zorla deyip kapatiyorum sadece bu cozum calisiyor şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı