Pirince yatırsanda fayda etmez tuzlu su girmiş artık olan olmuş.
Benin ben @68613 hocamın dediği gibi pirinçten çıkarın yatay konumda kuru bir yere koyun ve telefoncuya götürün gerekli işlemleri yaparlar panik yapıp internetteki şeyleri yapmayın zaten hemen telefonu kapanışsınız kısadevre riski en aza inmiş sıkıntı çıkmaz.Bugün Xiaomi Redmi Note 10 Pro telefonumu akarsuya düşürdüm. Neyse ki kaybolmadan buldum. Aldığımda telefonu kapattım. Islak olan yerlerini sildim. Kuruması için bıraktım. Sonra da pirince yatırdım. Doğru yapmış mıyım yoksa başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Pirinçte kaç saat kalması lazım?
Yani pek aram yoktur Xiomi ile o halde umudu kesmek en iyisi telefoncuya götürsün göstersin.O telefonun bataryası çıkarılabilir yapıda değil.
rın kapağın bitiştik zaten telefonu komple kapatmış sıkıntı yok tuşlara yanlışlıkla basmayın yeter.Pirinçte kaç saat bıraktınız denediniz mi bıraktıktan sonra ben fayda edeceğini hiç sanmam bir deneyin açılıyor mu test edin bir telefonu bataryayı hiç kontrol etmiş miydiniz düştüğü anda elinize alır almaz bataryayı çıkarsaydınız keşke.
Telefonda su koruması olsun ya da olmasın tuzlu suya dayanamaz maalesef çalışır belki bilemem ama düzgün çalışmaz.
O zaman hiç bir şey yapmadan direkt tamirciye götürmeniz iyi olacaktırSu tuzlu değil hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.