Redmi Note 10 Pro suya düştü

Bugün Xiaomi Redmi Note 10 Pro telefonumu akarsuya düşürdüm. Neyse ki kaybolmadan buldum. Aldığımda telefonu kapattım. Islak olan yerlerini sildim. Kuruması için bıraktım. Sonra da pirince yatırdım. Doğru yapmış mıyım yoksa başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Pirinçte kaç saat kalması lazım?
Benin ben @68613 hocamın dediği gibi pirinçten çıkarın yatay konumda kuru bir yere koyun ve telefoncuya götürün gerekli işlemleri yaparlar panik yapıp internetteki şeyleri yapmayın zaten hemen telefonu kapanışsınız kısadevre riski en aza inmiş sıkıntı çıkmaz.

Yeni telefonla
Pirinçte kaç saat bıraktınız denediniz mi bıraktıktan sonra ben fayda edeceğini hiç sanmam bir deneyin açılıyor mu test edin bir telefonu bataryayı hiç kontrol etmiş miydiniz düştüğü anda elinize alır almaz bataryayı çıkarsaydınız keşke.
rın kapağın bitiştik zaten telefonu komple kapatmış sıkıntı yok tuşlara yanlışlıkla basmayın yeter.

Arka kapağın üzerini kastettim yatay konumdan ekran entegresin zarar vermesini önlememiz gerek

Telefon suya düşerken kapalı olmayacağına göre zarar vereceği olası noktada zaten çoktan zararı gördü. Pirinç iyi bir yöntemdir. 24 saat'lik çift periyotta deneyin. Zaten ulaşılabilir nemi pirinç çekecektir. Olmuyorsa geçmiş olsun zaten çoktan cihazınızın bir parçası zarar gördü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı