Merhaba, Redmi Note 10 Pro cihazimin bl kilidini an itibarıyla açtım. MIUI'dan kurtulmak istiyorum. Saf Android olarak PixelExperience varmis sanirim, onu kurmak istiyorum. Veya ROM tavsiyeniz varsa o da olur. Ama sanirim ilk olarak TWRP kurmam gerekiyor. Nasil yapiliyor hiçbir fikrim yok. Sira sira ROM atmam icin gereken adimlari anlatir misiniz?
Introduction: Team Win Recovery Project or TWRP for short, is a custom recovery built with ease of use and customization in mind. We started from the ground up by taking AOSP recovery and loading it with the standard recovery options, then added...
forum.xda-developers.com
Buradan indirin TWRP'yi. Daha sonrasında avukat beyin rehberini uygulayın.
Selam, Daha öncelerinde Samsung cihazlara Custom recovery kurmasını göstermiştim. Şimdi sıra tüm telefonlarda :D Öncelikle buradan driveri yükleyelim: https://forum.xda-developers.com/t/official-tool-windows-adb-fastboot-and-drivers-15-seconds-adb-installer-v1-4-3.2588979/ Kurulumu basit hepsine...
Attığım konudaki son linkte nasıl kurulacağı anlatılıyor. @The Shorekeeper'ın attığı ROM gerçekten çok tatlıydı. Ben de Mi Note 10 Lite'ım için kullanmıştım. O yüklenebilir.
Attığım konudaki son linkte nasıl kurulacağı anlatılıyor. @The Shorekeeper'ın attığı ROM gerçekten çok tatlıydı. Ben de Mi Note 10 Lite'ım için kullanmıştım. O yüklenebilir.
Hocam kusura bakmayin ugrastiriyorum ama su kisimda takildim, normalde direk uygular gecerim ama yanlis bir adimimda telefon kullanilmaz olabiliyor sanirim o yuzden emin adimlarla ilerlemek istiyorum;
"adb reboot recovery" kodunu CMD'ye yazdim ve boyle dedi.
Kod:
adb server version (41) doesn't match this client (39); killing...
* daemon started successfully
error: no devices/emulators found
Su an telefon fastboot modunda. Bu haliyle direk Magisk indirip zip dosyasina cevirip Minimal ADB and Fastboot klasorune atip TWRP'de oldugu gibi yazdirayim mi yoksa baska bir sey mi yapmaliyim?
Hocam kusura bakmayin ugrastiriyorum ama su kisimda takildim, normalde direk uygular gecerim ama yanlış bir adimimda telefon kullanilmaz olabiliyor sanirim o yuzden emin adimlarla ilerlemek istiyorum;
"ADB reboot recovery" kodunu CMD'ye yazdim ve boyle dedi.
Kod:
adb server version (41) doesn't match this client (39); killing...
* daemon started successfully
error: no devices/emulators found
Su an telefon Fastboot modunda. Bu haliyle direk Magisk indirip ZIP dosyasina cevirip Minimal ADB and Fastboot klasorune atip TWRP'de oldugu gibi yazdirayim mi yoksa baska bir şey mi yapmaliyim?
Hocam dediginiz islemler sanirim TWRP menusunden yapiliyor, her seyi dogru yapmama ragmen TWRP'yi acamiyorum. Bir yerde yanlış mi yaptim acaba. Eki Görüntüle 1899114
Selam, Bugün bilgisayar yardımı ile TWRP'den ekran görüntüsü almayı göstereceğim. Öncelikle Telefonu TWRP moduna alalım ve telefonu bilgisayara bağlayalım. Bu dosyayı indirelim: https://drive.google.com/drive/folders/18t2C5jYNlv0IYSD9eH8eUHEOMe8RragS RUNrs adlı dosyayı yönetici olarak...