Çözüldü Custom ROM Redmi Note 10 Pro TWRP ve Custom ROM kurma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

393654

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba, Redmi Note 10 Pro cihazimin bl kilidini an itibarıyla açtım. MIUI'dan kurtulmak istiyorum. Saf Android olarak PixelExperience varmis sanirim, onu kurmak istiyorum. Veya ROM tavsiyeniz varsa o da olur. Ama sanirim ilk olarak TWRP kurmam gerekiyor. Nasil yapiliyor hiçbir fikrim yok. Sira sira ROM atmam icin gereken adimlari anlatir misiniz?

Çözüm
Sectim açıldı, mukemmel internetim sag olsun ROM'u indirmem cok uzun surdu. OrangeFox'da da System yok wipe kisminda, ne yapayim?
System seçeneği bende de yok.

Dalvik / Art Cache
Data
Metadata
Cache

Bunları seçip Wipe dedikten sonra "Format Data" kısmına gelip "yes" yazın ardından işlemler tamamlanınca tekrar Recovery'e yeniden başlatın.

Bu adımdan sonra da ROM dosyanızı seçip flaşlayın. ROM kurulmuş olacak.

@393654, ROM'u kurabildiniz mi?
TWRP'yi yukledim yani yazdirdim tesekkurler, simdi ne yapayim?

TWRP kuralım önce. Ondan sonra düşünürüz onu.

Buradan indirin TWRP'yi. Daha sonrasında avukat beyin rehberini uygulayın.

Veya bu rehberden devam mi edeyim, Recovery yazdirdiktan sonra bir islem daha var gordugum kadariyla.

TWRP'yi yukledim yani yazdirdim tesekkurler, simdi ne yapayim?

Veya bu rehberden devam mi edeyim, Recovery yazdirdiktan sonra bir islem daha var gordugum kadariyla.

Attığım konudaki son linkte nasıl kurulacağı anlatılıyor. @The Shorekeeper'ın attığı ROM gerçekten çok tatlıydı. Ben de Mi Note 10 Lite'ım için kullanmıştım. O yüklenebilir.

Attığım konudaki son linkte nasıl kurulacağı anlatılıyor. @The Shorekeeper'ın attığı ROM gerçekten çok tatlıydı. Ben de Mi Note 10 Lite'ım için kullanmıştım. O yüklenebilir.
Hocam kusura bakmayin ugrastiriyorum ama su kisimda takildim, normalde direk uygular gecerim ama yanlis bir adimimda telefon kullanilmaz olabiliyor sanirim o yuzden emin adimlarla ilerlemek istiyorum;

1691778641160.png

"adb reboot recovery" kodunu CMD'ye yazdim ve boyle dedi.
Kod:
adb server version (41) doesn't match this client (39); killing...
* daemon started successfully
error: no devices/emulators found

Su an telefon fastboot modunda. Bu haliyle direk Magisk indirip zip dosyasina cevirip Minimal ADB and Fastboot klasorune atip TWRP'de oldugu gibi yazdirayim mi yoksa baska bir sey mi yapmaliyim?

TWRP'yi yukledim yani yazdirdim teşekkürler, simdi ne yapayim?

Wipe bölümüne gel. Advanced Wipe de ve cache, data ve System'i seç ve alttaki oku kaydır. Geri menüye dön. Telefonu PC'ye bağla. Evox için şunu yükle;

Dosya gezgininde TWRP görüceksin. İçine gir ve indirdiğin dosyayı at. Telefonda install kısmında o ZIP dosyasını bul ve seç. Oku kaydır.

Hocam kusura bakmayin ugrastiriyorum ama su kisimda takildim, normalde direk uygular gecerim ama yanlış bir adimimda telefon kullanilmaz olabiliyor sanirim o yuzden emin adimlarla ilerlemek istiyorum;

Eki Görüntüle 1899084

"ADB reboot recovery" kodunu CMD'ye yazdim ve boyle dedi.
Kod:
adb server version (41) doesn't match this client (39); killing...
* daemon started successfully
error: no devices/emulators found

Su an telefon Fastboot modunda. Bu haliyle direk Magisk indirip ZIP dosyasina cevirip Minimal ADB and Fastboot klasorune atip TWRP'de oldugu gibi yazdirayim mi yoksa baska bir şey mi yapmaliyim?

Root daha sonra atarız.

Wipe bölümüne gel. Advanced Wipe de ve cache, data ve System'i seç ve alttaki oku kaydır. Geri menüye dön. Telefonu PC'ye bağla. Evox için şunu yükle;

Dosya gezgininde TWRP görüceksin. İçine gir ve indirdiğin dosyayı at. Telefonda install kısmında o ZIP dosyasını bul ve seç. Oku kaydır.

Root daha sonra atarız.
Hocam dediginiz islemler sanirim TWRP menusunden yapiliyor, her seyi dogru yapmama ragmen TWRP'yi acamiyorum. Bir yerde yanlis mi yaptim acaba.
1691779836153.png

Advanced Wipe'da System gozukmuyor, sadece Cache ve Data secsem olur mu?

Bu rehber ile ekran görüntüsü atar mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı