Sizce hangisi mantıklı? Hangisi alınmalı? Ek olarak Redmi 11 Pro'yu da katabiliriz karşılaştırmaya.
11 pro için de m33 için de bütçem var ios düşündüm lakin ikinci elleri çok problem çok araştırdım falan sıkıntı ios da da merakım yok aslında daha iyi lakin durum ortada.10 Pro'da bazı yazılım sorunları oluyor ara sıra. Optimize olarak biraz sıkıntısı var. Samsung ortada zaten. Ben bütçem yeterse 11 Pro alırdım şahsen. Yetmezse m33.
hocam 11 proya pek sıcak bakmıyorum nedeni ise 10 prodan daha düşük kamerası falan günümüz şartlarında o fiyata daha üst sistem olduğu için yine de teşekkür ederim öneriniz için 11 pro olmadan öneriniz hangisidir?10 Pro'da bazı yazılım sorunları oluyor ara sıra. Optimize olarak biraz sıkıntısı var. Samsung ortada zaten. Ben bütçem yeterse 11 Pro alırdım şahsen. Yetmezse m33.
M33 öneririm. Redmi Note 10 Pro da fena değil gibi. Redmi Note 10 Pro (8 GB / 128 GB) - Redmi Note 11 Pro 5G Karşılaştırması - Epey ve Redmi Note 10 Pro (8 GB / 128 GB) - Redmi Note 11 Pro 5G Karşılaştırması - EpeySizce hangisi mantıklı? Hangisi alınmalı? Ek olarak Redmi 11 Pro'yu da katabiliriz karşılaştırmaya.
Sizce hangisi mantıklı? Hangisi alınmalı? Ek olarak Redmi 11 Pro'yu da katabiliriz karşılaştırmaya.
11 Pro için de M33 için de bütçem var iOS düşündüm lakin ikinci elleri çok problem çok araştırdım falan sıkıntı iOS da da merakım yok aslında daha iyi lakin durum ortada.
11 Pro ve M33 arasında kalsanız hangisini alırdınız?
Hocam 11 Pro'ya pek sıcak bakmıyorum nedeni ise 10 Pro'dan daha düşük kamerası falan günümüz şartlarında o fiyata daha üst sistem olduğu için yine de teşekkür ederim öneriniz için 11 Pro olmadan öneriniz hangisidir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.