Redmi Note 10 Pro vs Galaxy M33

10 Pro'da bazı yazılım sorunları oluyor ara sıra. Optimize olarak biraz sıkıntısı var. Samsung ortada zaten. Ben bütçem yeterse 11 Pro alırdım şahsen. Yetmezse m33.
11 pro için de m33 için de bütçem var ios düşündüm lakin ikinci elleri çok problem çok araştırdım falan sıkıntı ios da da merakım yok aslında daha iyi lakin durum ortada.

11 pro ve m33 arasında kalsanız hangisini alırdınız?

10 Pro'da bazı yazılım sorunları oluyor ara sıra. Optimize olarak biraz sıkıntısı var. Samsung ortada zaten. Ben bütçem yeterse 11 Pro alırdım şahsen. Yetmezse m33.
hocam 11 proya pek sıcak bakmıyorum nedeni ise 10 prodan daha düşük kamerası falan günümüz şartlarında o fiyata daha üst sistem olduğu için yine de teşekkür ederim öneriniz için 11 pro olmadan öneriniz hangisidir?

11 Pro için de M33 için de bütçem var iOS düşündüm lakin ikinci elleri çok problem çok araştırdım falan sıkıntı iOS da da merakım yok aslında daha iyi lakin durum ortada.

11 Pro ve M33 arasında kalsanız hangisini alırdınız?

Hocam 11 Pro'ya pek sıcak bakmıyorum nedeni ise 10 Pro'dan daha düşük kamerası falan günümüz şartlarında o fiyata daha üst sistem olduğu için yine de teşekkür ederim öneriniz için 11 Pro olmadan öneriniz hangisidir?

Hocam 10 Pro'yu kuzenim kullaniyor. Portre modu sıkıntılı gereksiz yerleri blurluyor kamera olarak tek sorunu benim gordugum kadariyla bu. Ekran olarak bariz sekilde dandik. Telefonu aldıktan 1 ay sonra ekranı çizildi. Benim kullandığım A21s 2 yıllık cihaz koruyucu olmamasına rağmen tek bir çizik dahi yok. Yazılım olarak da bazı uygulamalarda takılmalar oluyordu. Yazılım guncellemesi yaptiktan sonra ufak tefek takılmalar olmuştu. Bu yazdıklarım dışında pek sorun göremedik cihazda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı