Redmi Note 10 Pro vs Note 11 Pro

Hicam daha beteri çıktı. O durumda ne yapacağız? Ayrıca da iyi geceler sabah olinca bakarım hicam mesaja.

11 Pro alın 10 Pro neredeyse 2-3 yıllık bir telefon şarj açısından tasarım açısından güncellik açısından sağlamlık açısından bayağı 67watt için bile alınır dehşet bir şey 10 da alınabilir ama uzun ömürlü olsun kaliteli bir kasası olsun diyorsan kesinlikle 11 Pro.

11 Pro alın 10 Pro neredeyse 2-3 yıllık bir telefon şarj açısından tasarım açısından güncellik açısından sağlamlık açısından bayağı 67watt için bile alınır dehşet bir şey 10 da alınabilir ama uzun ömürlü olsun kaliteli bir kasası olsun diyorsan kesinlikle 11 Pro.

Oyun olarak 10 Pro daha iyi değil mi?

67watt Turbo şarj, işletim sistemi daha güncel, hoparlör kalitesi Dolby atmış desteği var, ekran gövde oranı, dayanıklılık yurt dışı alacaksanız kapanma olasılığı yok tabii ki doğru yapıldıysa zaten fiyatları yakın ihtiyacına göre al.

Ana ihtiyaç kamera ve pil ömrü. Oyun da olsun isterim ancak bu konuya çok abansam Note 8 Pro alırdım galiba. Sahi şu an Note 8 Pro'nun kamerası şarjı falan nasıl?

Note 10 Pro almak istiyordum sonradan aklıma geldi 11 Pro alternatifi. Epey üzerinden teknik olarak baktım çok fazla fark yoktu. Buraya da sormak istedim bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Hocam oyun için alınacak bir telefon değil günlük PUBG'de takılırsın ama not 11 Pro 10'a göre daha çok ısınıyor.

Ana ihtiyaç kamera ve pil ömrü. Oyun da olsun isterim ancak bu konuya çok abansam Note 8 Pro alırdım galiba. Sahi şu an Note 8 Pro'nun kamerası şarjı falan nasıl?

Alınabilir ama güncel değil oyun bağımlısı değilsen tasarım şarj vs daha iyi 11 Pro al ama bence yd al o paralara telefon alınmaz.

11 Pro günlük iş için daha iyi oyunda oynatmıyor değil.

Alınabilir ama güncel değil oyun bağımlısı değilsen tasarım şarj vs daha iyi 11 Pro al ama bence yd al o paralara telefon alınmaz.

2.el alacağım hocam. Ailem izin verse 4'e buldum 0 gibi cihazi kazıkçı sanmasalar sorun yok :D. Bu arada 2.el de 5K ya alımabilecek telefon tavsiyesi verir misiniz? 5K bandında önceliğim pil ömrü biraz kamera biraz oyun odaklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı