Redmi Note 10 Pro yazılım güncellemesi ile görüntü sabitleme gelir mi?

terileptil

Kilopat
Yer
Ankara
2 gündür Redmi Note 10 Pro modelini araştırıyorum fakat telefonun çok iyi özellikleri olmasına rağmen aynı zamanda çok da sinir bozucu bir handikapı var. Optik görüntü sabitleme kullanmadığı için 4K 30FPS ve 1080P 60FPS video çekimlerinde inanılmaz bir titreme ortaya çıkıyor. 1080P 30FPS video çekerken dijital görüntü sabitleyici kullanıyor fakat bu özellik dediğim gibi 4K'da ve 1080P 60FPS'te çalışmıyor.

Dijital görüntü sabitleme mantığı tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum. Soracağım soru da çok saçma gelebilir ama bu sıkıntı zamanla gelecek güncellemeler ile düzeltilebilir mi? Yani telefonun ileride alacağı yeni bir MIUI veya Android güncellemesi, 4K çekim için de dijital görüntü sabitleme özelliği getirebilir mi? Dijital sabitleme anladığım kadarıyla donanımsal bir özellik değil (?). Bu yüzden belki böyle bir ihtimal vardır diye düşündüm. Çok mu saçma olur bunu beklemek?

A50 telefonuma güncelleme ile gelmişti fakat çok başarılı bir şey değil. Güncelleme ile gelebilir.

Başarılı değil derken, güncelleme gelmeden önceki halinden daha mı kötü bir deneyim sunuyor? Optik sabitleyiciye nazaran yazılımsal sabitleyiciler geride kalıyor sanırım ama mükemmel olmasa da titremeyi en azından bir miktar azaltacak bir güncelleme umuyorum ben.

Başarılı değil derken, güncelleme gelmeden önceki halinden daha mı kötü bir deneyim sunuyor? Optik sabitleyiciye nazaran yazılımsal sabitleyiciler geride kalıyor sanırım ama mükemmel olmasa da titremeyi en azından bir miktar azaltacak bir güncelleme umuyorum ben.

Güncellemeden sonra gelen sabitleyici, sabitliyor fakat görüntü kalitesini çok fazla düşürüyor. Tabii Xiaomi'de daha kaliteli olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı