Sakın.Elimde 4 5 aylık Note 10 Pro var. iPhone 7 plusa geçmeyi düşünüyorum. Bir telefoncu 6.5kya satıyor. Sadece bataryası değişmiş, o da orijinali ile değişmiş. Benim telefona da 6K civarı teklif etti. Takas yapıyormuş. Takaslasam zarara girer miyim?
Elimde 4 5 aylık Note 10 Pro var. iPhone 7 plusa geçmeyi düşünüyorum. Bir telefoncu 6.5kya satıyor. Sadece bataryası değişmiş, o da orijinali ile değişmiş. Benim telefona da 6K civarı teklif etti. Takas yapıyormuş. Takaslasam zarara girer miyim?
Geçilmez tabii ki. Note 10 Pro çok çok daha yüksek bir segmentte.
iPhone'un çok fazla abartıldığını düşünüyorum. Alanların neredeyse hepsi gösteriş için alıyor. Yani iPhone 14'üm var diye hava atmaktansa şuanki Redmi Note 11 Pro telefonumla bir ömür yaşarım.Elimde 4 5 aylık Note 10 Pro var. iPhone 7 plusa geçmeyi düşünüyorum. Bir telefoncu 6.5kya satıyor. Sadece bataryası değişmiş, o da orijinali ile değişmiş. Benim telefona da 6K civarı teklif etti. Takas yapıyormuş. Takaslasam zarara girer miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.