Ben aldım. Aktif olarak da kullanıyorum.(Xiaomi Redmi Note 10s 64 GB). Hafızası sürekli video fotoğraf çekeceksen 128e yönelmeni tavsiye ederim. PUBG Mobile de 60 FPS sabit oynuyorum. 1 2 saatten sonra cihaz ısındığında az da olsa gözle görülür FPS düşüşü yaşıyorum. Ama çok sık değil. Kamerası HDR ve 64 MP fotoğraf çekme özellikleri var. Video çekerken telefon sarsıntıyı engellemiyor çok sallamalar rahatsız edebilir. Video kalitesi normalin altında. Geniş açı gibi özellikleri aktif kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Onun dışında parlaklığı güneş altında yeterli seviyede değil biraz alçak. Hızlı şarj özelliği var ve gayet hızlı. PUBG gibi büyük oyunlar oynamadığın sürece 2 gün boyunca şarj gider. Aktif olarak kullanmazsan daha da uzar. Ekran 60Hz. MIUI 13 güncellemesini aldı ve şu anda güncelleme almaya devam ediyor. Parmak izi telefonun yanında 2 parmak kayıt edebiliyorsun. Çok hızlı açar parmak iziyle. Face ID güzel çalışır. Çift SIM kart özelliği var. Şu an bunlar aklıma gelenler. Ekstra bir sorun olursa yardımcı olabilirim. İyi günler.
!Ancak! Yaşadığım bir sorunu söyleyeyim. Benim cihazım (Redmi Note 10s 64 GB) Google Play Store sertifikalı değilmiş. Şu an nasıl çözeceğimi bulmaya çalışıyorum. Trendyol'dan alacağına 500 600 ya da neyse verip bir mağazadan alırsan her türlü test edip bunun gibi sorunlar olmadan alabilirsin. (sorun cihazdan kaynaklı değil test edilmiş olması gerekirdi) Trendyol'dan telefon alınmaz bence.