Redmi Note 10s 64 GB alınır mı?

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Şu an 5500 TL Trendyol'da 128 GB ile arasında neredeyse 1000 TL fark var 5 yıldır 32 GB kullanıyorum daha hiç tam dolmadı sizce şu an yeterli midir 64 GB. Alınmaz ise başka öneriniz var mı?

Ben aldım. Aktif olarak da kullanıyorum.(Xiomi redmi Note 10s 64Gb). Hafızası sürekli video fotoğraf çekeceksen 128e yönelmeni tavsiye ederim. Pubg Mobile de 60 fps sabit oynuyorum. 1 2 saatten sonra cihaz ısındığında az da olsa gözle görülür fps düşüşü yaşıyorum. Ama çok sık değil. Kamerası hdr ve 64 MP fotoğraf çekme özellikleri var. Video çekerken telefon sarsıntıyı engellemiyor çok sallamalar rahatsız edebilir. Video kalitesi normalin altında. Geniş açı gibi özellikleri aktif kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Onun dışında parlaklığı güneş altında yeterli seviyede değil biraz alçak. Hızlı şarj özelliği var ve gayet hızlı. Pubg gibi büyük oyunlar oynamadığın sürece 2 gün boyunca şarj gider. Aktif olarak kullanmazsan daha da uzar. Ekran 60Hz. MIUI 13 güncellemesini aldı ve şuanda güncelleme almaya devam ediyor. Parmak izi telefonun yanında 2 parmak kayıt edebiliyorsun. Çok hızlı açar parmak iziyle. Face İd güzel çalışır. Çift sim kart özelliği var. Şuan bunlar aklıma gelenler. Ekstra bir sorun olursa yardımcı olabilirim. İyi günler.

!!Ancak!! yaşadığım bir sorunu söyleyeyim. Benim cihazım (redmi note 10s 64gb) Google Play Store Sertifikalı değilmiş. Şuan nasıl çözeceğimi bulmaya çalışıyorum. Trendyoldan alacağına 500 600 yada neyse verip bir mağazadan alırsan her türlü test edip bunun gibi sorunlar olmadan alabilirsin. (Sorun cihazdan kaynaklı değil test edilmiş olması gerekirdi) Trendyoldan telefon alınmaz bence.

Ben aldım. Aktif olarak da kullanıyorum.(Xiaomi Redmi Note 10s 64 GB). Hafızası sürekli video fotoğraf çekeceksen 128e yönelmeni tavsiye ederim. PUBG Mobile de 60 FPS sabit oynuyorum. 1 2 saatten sonra cihaz ısındığında az da olsa gözle görülür FPS düşüşü yaşıyorum. Ama çok sık değil. Kamerası HDR ve 64 MP fotoğraf çekme özellikleri var. Video çekerken telefon sarsıntıyı engellemiyor çok sallamalar rahatsız edebilir. Video kalitesi normalin altında. Geniş açı gibi özellikleri aktif kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Onun dışında parlaklığı güneş altında yeterli seviyede değil biraz alçak. Hızlı şarj özelliği var ve gayet hızlı. PUBG gibi büyük oyunlar oynamadığın sürece 2 gün boyunca şarj gider. Aktif olarak kullanmazsan daha da uzar. Ekran 60Hz. MIUI 13 güncellemesini aldı ve şu anda güncelleme almaya devam ediyor. Parmak izi telefonun yanında 2 parmak kayıt edebiliyorsun. Çok hızlı açar parmak iziyle. Face ID güzel çalışır. Çift SIM kart özelliği var. Şu an bunlar aklıma gelenler. Ekstra bir sorun olursa yardımcı olabilirim. İyi günler.

!Ancak! Yaşadığım bir sorunu söyleyeyim. Benim cihazım (Redmi Note 10s 64 GB) Google Play Store sertifikalı değilmiş. Şu an nasıl çözeceğimi bulmaya çalışıyorum. Trendyol'dan alacağına 500 600 ya da neyse verip bir mağazadan alırsan her türlü test edip bunun gibi sorunlar olmadan alabilirsin. (sorun cihazdan kaynaklı değil test edilmiş olması gerekirdi) Trendyol'dan telefon alınmaz bence.

Hiç fotoğraf çekmiyorum o zaman yeterli olur 64 GB teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Ben aldım. Aktif olarak da kullanıyorum.(Xiaomi Redmi Note 10s 64 GB). Hafızası sürekli video fotoğraf çekeceksen 128e yönelmeni tavsiye ederim. PUBG Mobile de 60 FPS sabit oynuyorum. 1 2 saatten sonra cihaz ısındığında az da olsa gözle görülür FPS düşüşü yaşıyorum. Ama çok sık değil. Kamerası HDR ve 64 MP fotoğraf çekme özellikleri var. Video çekerken telefon sarsıntıyı engellemiyor çok sallamalar rahatsız edebilir. Video kalitesi normalin altında. Geniş açı gibi özellikleri aktif kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Onun dışında parlaklığı güneş altında yeterli seviyede değil biraz alçak. Hızlı şarj özelliği var ve gayet hızlı. PUBG gibi büyük oyunlar oynamadığın sürece 2 gün boyunca şarj gider. Aktif olarak kullanmazsan daha da uzar. Ekran 60Hz. MIUI 13 güncellemesini aldı ve şu anda güncelleme almaya devam ediyor. Parmak izi telefonun yanında 2 parmak kayıt edebiliyorsun. Çok hızlı açar parmak iziyle. Face ID güzel çalışır. Çift SIM kart özelliği var. Şu an bunlar aklıma gelenler. Ekstra bir sorun olursa yardımcı olabilirim. İyi günler.

!Ancak! Yaşadığım bir sorunu söyleyeyim. Benim cihazım (Redmi Note 10s 64 GB) Google Play Store sertifikalı değilmiş. Şu an nasıl çözeceğimi bulmaya çalışıyorum. Trendyol'dan alacağına 500 600 ya da neyse verip bir mağazadan alırsan her türlü test edip bunun gibi sorunlar olmadan alabilirsin. (sorun cihazdan kaynaklı değil test edilmiş olması gerekirdi) Trendyol'dan telefon alınmaz bence.

Hocam işlemcisine çok ısınıyor diyorlar günlük kullanımda Instagram'da falan gezinirken ısınma olmuyor değil mi?

Yinede bütçeniz varsa 128 gb almanızı şiddetle öneririm. Cihaz ne kadar dolarsa o kadar yavaşlar. Şimdi 1000 tlden kaçarsanız sonra harici disklerle uğraşırsınız ve bozulma gibi durumlarında verileriniz kaybolur.
Sistemin belli bir gb kullanacağını düşünürseniz 50 civarında bir alanınız kalacaktır.

Sorunuza gelirken Pubg gibi oyunlarda 2 saat civarlarında oynarsanız ısınır. Yoksa günlük insta twitter youtuube gibi günlük kullanımda ısınma olmuyor.

Son düzenleme:
Şu an 5500 TL Trendyol'da 128 GB ile arasında neredeyse 1000 TL fark var 5 yıldır 32 GB kullanıyorum daha hiç tam dolmadı sizce şu an yeterli midir 64 GB. Alınmaz ise başka öneriniz var mı?
Alınır. Helio G95 ısınma sorunlu bir işlemci değil. 5000mAh batarya ve 33W şarjda cabası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı