Türkiye'de bazı insan ve gruplar kötülüyor Xiaomi'yi. Ben yerinde olsam alırdım. 2300 TL harika bir fiyat. Note 8'i kullanıyorum. 2.500'e aldım geçen sene.
O paraya degmez bence. Baska modeller bakmanizi oneririm. Ayrica, Redmi'nin RAM'leri genellikle yavas oluyor o paraya iPhone 6S Plus veya 7 deneyebilirsiniz oneririm.
Türkiye'de bazı insan ve gruplar kötülüyor Xiaomi'yi. Ben yerinde olsam alırdım. 2300 TL harika bir fiyat. Note 8'i kullanıyorum. 2.500'e aldım geçen sene.
Hocam dediğim gibi Xiaomi'nin performansından memnun olmayanlar mevcut. Evet süper ötesi bir telefon değil. iPhone kalitesi zaten hiçbirimiz beklemiyoruz. Bütçeye göre alınacak bir telefon bence. Bu bütçelerde Samsung'un telefonları bence çöp.
O paraya degmez bence. Baska modeller bakmanizi oneririm. Ayrica, Redmi'nin RAM'leri genellikle yavas oluyor o paraya iPhone 6S Plus veya 7 deneyebilirsiniz oneririm.
Hocam dediğim gibi Xiaomi'nin performansından memnun olmayanlar mevcut. Evet süper ötesi bir telefon değil. iPhone kalitesi zaten hiçbirimiz beklemiyoruz. Bütçeye göre alınacak bir telefon bence. Bu bütçelerde Samsung'un telefonları bence çöp.
Bitecek fakat hala bayağı iyi performans sergiliyor. Bence fiyat performans urunu. 3-4 yil sonra alinmaz ama şu an alinabilir hala guzel performansi var.
RAM'leri yavaş oluyor nasıl bir argüman yahu? 2.3K lık bir telefondan bahsediyoruz adam gidiyor 6 7 senelik telefon öneriyor. Aynen kanka 2GB 8 senelik RAM 0 Telefon'un 6-8 RAM'inden daha yavaş.
Performansı güzel, ekranı güzel amoled ancak 60hz. Pil performansı da yeterli.
Kamera konusunda da işinizi görecek vaziyette. Tavsiye ederim ancak Custom ROM atarsanız daha iyi olur Xiaomi'nin yazılımı berbat şuanda. MIUI'ın optimizasyonu çok kötü.