Redmi Note 10S alınır mı?

• Konuyu başlatan 350070
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 7.605
Arka planda ne olup bittiğini Androidde de anlayamazsın hele Xiaomi bir telefonda hayatını satarlar farkında olmazsın :D , bunu bahane etmemelisin ancak kısıtlılık konusunda haklısın ve önerdiği telefona bak yahu 7 senelik telefon öneriyor ve "ama performansı kötü değil" diyor. İyi performans görmemiş heralde?
Hocam bir programın alt hizmetlerine kadar root yetkisi ile erişip, sınırlandırabilirim.
Ayrıca sistem dosyalarına erişip, tweaks deneyebiliyoruz.
Çeşit çeşit lancuher deneyebiliyoruz.
Torrent indirebiliyoruz. Ben indiremiyorum iPhone'da. Yok program çünkü.
Torrent'i linke çeviren sitelerden indirebiliyorsunuz ama o da sınırlı depolama alanı var.
.
Apple kendi uygulamaların ekosistemini kurduğu için bana çok tek düzen geliyor.
Android'de standartları değiştirebiliyorum güzelce ve dosyalara da en iyi şekilde hükmedebiliyorum.

Ben Android'i savunma gereği duydum.

Son düzenleme:
@350070 Evet bu program Xiaominin kendi programııysa denersen, telefon bootloop'da kalır. Özellikle "güvenlik" uygulaması. Sözde ismi güvenlik ama her türlü şeyi çalıyor. Bu yetkiyi de alamıyorsun. Birkaç tane hizmet var kapayabildiğin ama yine baya bilgi çalıyor. Güvenlik MIUI'ın core'u gibi bir şey, en ufak modifikasyonda bootloop'ta kalıyor telefon.
Ama diğer programlarda haklısın. Diğer programlar da o kadar çok çalmıyor ki. Sıkıntı Google ve Xioami uygulamalarında. Onlarda da sıkıntı çıkıyor yetki sınırlandırırsan.

@350070 Evet bu program Xiaominin kendi programııysa denersen, telefon bootloop'da kalır. Özellikle "güvenlik" uygulaması. Sözde ismi güvenlik ama her türlü şeyi çalıyor. Bu yetkiyi de alamıyorsun. Birkaç tane hizmet var kapayabildiğin ama yine baya bilgi çalıyor. Güvenlik MIUI'ın core'u gibi bir şey, en ufak modifikasyonda bootloop'ta kalıyor telefon.
Ama diğer programlarda haklısın. Diğer programlar da o kadar çok çalmıyor ki. Sıkıntı Google ve Xioami uygulamalarında. Onlarda da sıkıntı çıkıyor yetki sınırlandırırsan.
Hocam Güvenlik uygulamasına ellemeyeceğim zaten. Çünkü hayatımda gördüğüm en faydalı uygulama odur.
Çift uygulama, çift telefon modu, en detaya kadar izinler, engelleme falan anlatılmaz yaşanır.
Tabi bloatware uygulamaları kaldıracağım. XDA'da liste yapmışlar. Kaldırınca sıkıntı olmayan bloatware uygulamaları var.

Bir de Google hizmetlerini yok edeceğim :D.

Google hizmetleri olmadan nasıl kullancaksınız, Haritalar vs. çalışmaz ve çoğu uygulama da haritasını Google Maps'ten alıyor. Google hesabına falan hiç giriş yapmayacak mısınız?
Bloatware kaldırın hızı geçtim pilde 1-2 saat fark ediyor, güvenlik güzel bir uygulama olsa da dediğim gibi tüm veriyi çalan da o.

Google hizmetleri olmadan nasıl kullancaksınız, Haritalar vs. çalışmaz ve çoğu uygulama da haritasını Google Maps'ten alıyor. Google hesabına falan hiç giriş yapmayacak mısınız?
Hocam ben Android kullandığım zaman asla Google hizmetleri kullanmam. Yemin ettim :D.
Çünkü telefon kaynaklarını sömürüyor o biçim.

Ben program-oyun indirmek için Aurora Store kullanıyorum 4 mb. boyutu vardır,
YouTube için Newpipe kullanıyorum 3mb boyutu var,
Harita kullanmıyorum,
Mailler de siteden bakarım ki çok kullandığım söylenemz.
Bloatware kaldırın hızı geçtim pilde 1-2 saat fark ediyor, güvenlik güzel bir uygulama olsa da dediğim gibi tüm veriyi çalan da o.
Ne gibi verilerdir?

Vay be, ben google hizmetlersiz yapamam :D

Güvenlik uygulamasının gizlilik sözleşmesi harbi çok kötü
Hangi uygulamalar inik
Hangi uygulamaya daha çok giriyorsun
Hangi uygulamada ne kadar vakit geçiriyorsun
En çok yazdığın cümle, kelime
En çok araştırdığın siteler vs.

Şimdi ilk 3ü çok normal geliyor ama son 2'si uygulamadan bağımsız nasıl görüyor diyeceksin değil mi? Ben de anlamıyorum. Güvenlik resmi olarak bunun gibi pek çok veriyi çalıyor. Kimleri aradığına bile bakıyor. Zaten fark ettiysen SMS, Telefon vb. her türlü izni var ve geri alınmıyor. Alırsan da dediğim gibi çalışmıyor.
Neyse Xiaomi candır, azcık veri çalsın zaten o da heyecandır FD.sdFSDF:

Vay be, ben google hizmetlersiz yapamam :D

Güvenlik uygulamasının gizlilik sözleşmesi harbi çok kötü
Hangi uygulamalar inik
Hangi uygulamaya daha çok giriyorsun
Hangi uygulamada ne kadar vakit geçiriyorsun
En çok yazdığın cümle, kelime
En çok araştırdığın siteler vs.

Şimdi ilk 3ü çok normal geliyor ama son 2'si uygulamadan bağımsız nasıl görüyor diyeceksin değil mi? Ben de anlamıyorum. Güvenlik resmi olarak bunun gibi pek çok veriyi çalıyor. Kimleri aradığına bile bakıyor. Zaten fark ettiysen SMS, Telefon vb. her türlü izni var ve geri alınmıyor. Alırsan da dediğim gibi çalışmıyor.
Bir tane program vardı. Uygulamaları internetsiz çalıştırıyordu root ile. Güvenliği internetsiz çalıştırırsa, veri toplayıp aktarır mı yine de?

@350070 Onu direkt ayarlardan bile yapabilirsiniz. Android 11'de o özellik var ama Güvenlik her zaman arkaplanda da çalışıyor. Birde birkaç framework ile bağlantısı var. Her türlü gönderir. Siz yine de deneyin.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı