Çözüldü Redmi Note 10S Evolution X ROM nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EnesCemil

Decapat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
TWRP ile kurmayı denedim ama başaramadım. Evolation X kurmak için MIUI 12.5 kurmak gerekiyor mu bilmiyorum. MIUI 14 global versiyom yüklü iken denedim ama olmadı yüklediğim dosyanın boyutu 1.7 GB bana az geldi ve içinde çok az dosya var. Bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Link atabilir misiniz XDA'nın sitesinden indirdim.
Hotspot çalışmıyor hocam. Açtığınız zaman systemUI çöküyor.

Telefonu ilk önce MIUI 12.5.16 sürümüne indirmen gerek. MIUI kurulumunu biliyorsun diye varsayıyorum çünkü endonezyadasın. MIUI 12.5.16 kurduktan sonra beni etiketle.
App vault modülünü kaldırıp yeniden başlatın sonra Bu modülü kurup yeniden başlatın. Bakalım olacak mı?

Maalesef olmuyor hocam acaba açmadığım bir ayar falan mı var anlamadım.
Screenshot_2024-01-29-21-58-10-278_com.topjohnwu.magisk.jpg

Maalesef olmuyor hocam acaba açmadığım bir ayar falan mı var anlamadım.Eki Görüntüle 2100971

Hocam yarın KernelSU deneyelim. KernelSU nedir diye sorarsanız, kernel derinliğinde çalışan, başka programlar tarafından asla tespit edilemeyen bir root yöntemidir.

Bir de ayarlardan, Ana ekran>Uygulama kasası'na tıklayın.

Hocam yarın KernelSU deneyelim. KernelSU nedir diye sorarsanız, kernel derinliğinde çalışan, başka programlar tarafından asla tespit edilemeyen bir root yöntemidir?

Bir de ayarlardan, ana ekran>uygulama kasası'na tıklayın.

Hocam modlu ana ekranı sileyim mi ve ben seçtiğim zaman daha yüklenmemiş uyarısı veriyor yükle diyorum olmuyor.

Hocam modlu ana ekranı sileyim mi ve ben seçtiğim zaman daha yüklenmemiş uyarısı veriyor yükle diyorum olmuyor.

Hangisi yüklenmemiş uyarısı veriyor? Hepsini silebilirsiniz şu anlık. Yarın KernelSU deneyelim.

@EnesCemil hocam şimdi Buradaki linkten KernelSU indirin. İndirdikten sonra Magisk uygulamasına girip "Magisk'i kaldırın" diye bir tuş olacak. Ona basıp tamamıyla kaldırıp yeniden başlatın. Daha sonra cihazı kapatıp, güç tuşu + ses açma tuşuna basılı tutup OFox ekranına giriş yapın. Şifre sorarsa telefondaki şifreyi girin. O ekrandan indirdiğimiz coreX.ZIP dosyasını seçin. Sonra alttaki çubuğu kaydırın ve bekleyin. Bittikten sonra cihazı yeniden başlatın. Daha sonra Buradan KernelSU Manager uygulamasını normal APK yoluyla kurun. Daha sonra makaleye başlayın.

Son düzenleme:
Hangisi yüklenmemiş uyarısı veriyor? Hepsini silebilirsiniz şu anlık. Yarın KernelSU deneyelim.

@EnesCemil hocam şimdi Buradaki linkten KernelSU indirin. İndirdikten sonra Magisk uygulamasına girip "Magisk'i kaldırın" diye bir tuş olacak. Ona basıp tamamıyla kaldırıp yeniden başlatın. Daha sonra cihazı kapatıp, güç tuşu + ses açma tuşuna basılı tutup OFox ekranına giriş yapın. Şifre sorarsa telefondaki şifreyi girin. O ekrandan indirdiğimiz corex. ZIP dosyasını seçin. Sonra alttaki çubuğu kaydırın ve bekleyin. Bittikten sonra cihazı yeniden başlatın. Daha sonra Buradan KernelSU Manager uygulamasını normal APK yoluyla kurun. Daha sonra makaleye başlayın.

Benim telefonda ne sorun var anlamıyorum yine olmadı bu sefer de App vault modüller kısmında gozukmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı