Teşekkürler hocam ancak aynı kaldı. İlk 10-15 saniye hızlı indirip sonra duracak seviyeye geliyor.Eki Görüntüle 1245590
Wi-Fi kısmına girip bağlandığınız Wi-Fi adresinin ayarlarına gelip bu ayarları yapar mısınız?
Rica ederim. Başka çözüm yollarını deneyelim.Teşekkürler hocam ancak aynı kaldı. İlk 10-15 saniye hızlı indirip sonra duracak seviyeye geliyor.
Hocam, ağı unuttum, modemi sıfırladım. Tekrar bağlandım. Düzeldi sayılır ancak hız stabil değil, Normal midir? İnterneti kullandığım yerin sunucularıyla alakalı olabilir mi? 3000 KB/s ile indirirken 4-5 saniye 500-600 KB/s hızlara düşüyor. Yeri geliyor duruyor.Rica ederim. Başka çözüm yollarını deneyelim.
- Wi-Fi ağını unutun, yeniden bağlanın.
- Cihazınızdaki AĞ / APN ayarlarını sıfırlayın.
- *#*#4636#*#* tuşladıktan sonra Wi-Fi bilgilerine girin. 3-5 kere Wi-Fi yenile butonuna basın. Telefonunuzu yeniden başlatın.
- Ayarlar'a gidin. Sıfırlama seçeneklerinden Wi-Fi'ı sıfırlayın.
Kesinlikle modeme yakın değilseniz bu durum ondan kaynaklanıyor olabilir. 5 GHz bağlantı ile bağlanıyorsanız, hafif uzaklıkta bile stabilliği gidebiliyor. Eğer 2.4 GHz seçeneği varsa, ondan bağlanmayı deneyin.İnterneti kullandığım yerin sunucularıyla alakalı olabilir mi?
2.4 ile bağlıyım hocam.Kesinlikle modeme yakın değilseniz bu durum ondan kaynaklanıyor olabilir. 5 GHz bağlantı ile bağlanıyorsanız, hafif uzaklıkta bile stabilliği gidebiliyor. Eğer 2.4 GHz seçeneği varsa, ondan bağlanmayı deneyin.
Hocam bende kendi kendine düzeldi, sanırım güncellemelerden sonra.Aynı sorun bende de var başka telefonla hız testi yapıyorum 50 60 çıkıyor benim telefonda ortalama 12 bu yöntemi denedim başta düzeldi ama sadece 5G ile hızlandı 2.4G aynısı bir sure sonra 5G dede hızım yavaşladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.