Baran Halhallı Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 38 16 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, babam telefonunda dolaşırken telefonu dondu ve ben de telefonun kapama/açma düğmesine basılı tutarak yeniden başlatmak istedim fakat 2 saattir bu ekranda kaldı. Neden böyle oldu bir fikri ve çözümü olan var mı? Dosya Ekleri IMG_20221116_225558.jpg 80,1 KB · Görüntüleme: 111
Arkadaşlar merhaba, babam telefonunda dolaşırken telefonu dondu ve ben de telefonun kapama/açma düğmesine basılı tutarak yeniden başlatmak istedim fakat 2 saattir bu ekranda kaldı. Neden böyle oldu bir fikri ve çözümü olan var mı?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #2 @Baran Halhallı, Ses kisma ve guc tusuna basili tutarak zorla yeniden baslatmayi deneyin, devam ederse format yolu gozuktu. Artı 0 Eksi
@Baran Halhallı, Ses kisma ve guc tusuna basili tutarak zorla yeniden baslatmayi deneyin, devam ederse format yolu gozuktu.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.881 Çözümler 2 Yer Bursa 16 Kasım 2022 #3 Ses açma-kapama tuşları ile güç tuşuna aynı anda basılı tutmayı dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS Baran Halhallı Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 38 16 Kasım 2022 #4 SOLES dedi: Ses açma-kapama tuşları ile güç tuşuna aynı anda basılı tutmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Bastım bir şey olmadı yine aynı ekranda. Umut Nas dedi: @Baran Halhallı, Ses kisma ve guc tusuna basili tutarak zorla yeniden baslatmayi deneyin, devam ederse format yolu gozuktu. Genişletmek için tıkla... Böyle bi menü geldi hangisini seçeyim? Dosya Ekleri IMG_20221116_231430_1.jpg 120,6 KB · Görüntüleme: 87 Artı 0 Eksi
SOLES dedi: Ses açma-kapama tuşları ile güç tuşuna aynı anda basılı tutmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Bastım bir şey olmadı yine aynı ekranda. Umut Nas dedi: @Baran Halhallı, Ses kisma ve guc tusuna basili tutarak zorla yeniden baslatmayi deneyin, devam ederse format yolu gozuktu. Genişletmek için tıkla... Böyle bi menü geldi hangisini seçeyim?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #5 @Baran Halhallı, Wipe data yapmayi deneyin. Veriler sifirlanacak bu arada. Artı 0 Eksi
KS KS Baran Halhallı Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 38 16 Kasım 2022 #6 Umut Nas dedi: @Baran Halhallı, Wipe data yapmayi deneyin. Veriler sifirlanacak bu arada. Genişletmek için tıkla... Peki açılır mı telefon daha sonrasında? Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: @Baran Halhallı, Wipe data yapmayi deneyin. Veriler sifirlanacak bu arada. Genişletmek için tıkla... Peki açılır mı telefon daha sonrasında?