Redmi Note 10s MIUI 14 güncellemesi yapılmalı mı?

Vixerien

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu alalı 1 ay falan oldu herhalde geldiğinde 12'ydi bir kere güncelledim şu an 12.5.16 13 de problem olduğunu falan söylemişlerdi diye güncelleme yapmadım ama 14 gelmiş sanrım. Ne yapayım? Sonuna kadar güncelleyeyim mi tel performansı düşmesin ıstiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben ilk çıktığı zamanlarda almıştım, hala kullanıyorum. Android 12'de çok iyiydi, özellikle şarj uzun gidiyordu, sonra ki büyük güncelleme de özellikle hoşuma gitmemişti. MIUI 14 güncelleme yaptım ve şarj süresi ve tutarlılığı eskisi gibi oldu. Telefonum daha stabil oldu Ben gayet memnun kaldım.

14.0.2 MIUI kurulu.

Yani sonuna kadar yapayım mı? Çok korkuyorum bide ilk telefonum komple size güvenirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani sonuna kadar yapayım mı? Çok korkuyorum bide ilk telefonum komple size güvenirim.
Dostum ben de aynı telefonu kullanıyorum. Global sürüm. Tam olarak dediğim gibi, telefonu ilk kullandığım zaman MIUI 12 vardı, çok güzeldi bana göre, özellikle şarj süresi. Daha sonra ki gelen büyük 12 güncellemeleri, ve özellikle 13 MIUI hiç beğenmedim. Hatta bir ara 12 geri dönmek istemiştim sonra pek ilgilenmedim, geçenlerde 14 MIUI geldi yükledim ve şarj sürem eskisi gibi oldu yine resmen. Bir de uygulamalar daha smooth ve hızlı açılıyor. Ben memnunum. Eğer bu güncellemeyi yapacaksan bataryanın dolu olmasına dikkat et. Güncelleme bittikten sonra bir de tekrardan fabrika ayarlarına reset işlemi yap, daha sağlıklı oluyor.

Reset olmasa da olur mu geri her şeyi yüklemeye acayip üşenirim ben neyse yapim şimdi şarjım varken teşekür ederim bu arada (๑°꒵°๑)・*♡

Kardeş bende aynı modeli kullanıyorum bende hala 12.5 yüklü 13 bayağı sorunluymus diye geçmedim 14 nasıl detaylı yazars misin kasma donma batarya nasıl oyun performansı nasıl rica etsem.

Kardeş güncelleme yaptın mı yaptıysan nasıl herhangi bir problem var mı oyun performansı batarya performansı vs.

Telefonda asla oyun oynamam Ama kesinlikle MIUI 13 rezalet derecede performansı etkiledi. Bir de şunu fark ettim. Mesela önceden Facebook uygulaması depolama da kapladığı yer 1GB üzeriydi, şimdi uygulamaların depolamada kullandığı alan azalmış. Telefonda uygulamaları açarken eskiden hafifte olsa takılma yaşıyordum, şimdi önbelleği temizlesem bile direkt açılıyor ve hiçbir şekilde takılma olmuyor. Menü arası ve işte uygulamaları açtığım zaman görüntü daha yumuşak ve hızlı. Ben gerçekten memnun kaldım. Ekran parlaklığım otomatik değil. Manuel olarak en yüksekte kullanıyorum. Wifi sürekli açık, telefonun internette açık. MIUI 13'de mesela gece 12'de şarj ettiğim zaman ertesi geceye kadar %10-20 kalıyordu. 12 varken aynı şekilde kullanırdım ve 2 gün giderdi, şimdi yine 2 gün gitmeye başladı. Şarj süresi kendine geldi. Artık zaten sanmıyorum bu model ilerde gelirse MIUI 15 desteklemez, desteklese bile ben de kurmak istersem 10 defa düşünürüm. Çünkü bi daha kafasını yemesini istemiyorum 13 de olduğu gibi Güncellemeleride kapattım telefondan. MIUI 14 içinde güncelleme yapmasın bence. Ne olur ne olmaz, şu an çok iyi durumda.

Bende 13.06 gözüküyor şu an direk 14 yuklebilir miyiz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-03-07-05-02-704_com.android.updater.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 164
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…