Redmi Note 10S nasıl?

Bende telefonu yurtdışından aldım. IMEI kendim yazmıştım. Telefonu sıfırlamadığın sürece IMEI'de hehangi bir sorun olmuyor. Sıfırlayınca IMEI'de siliniyor.
Sıfırlayınca İMEİ uçmaz. İMEİ dosyasının konumu ile herhangi bir ilgisi yok. Güncelleme ile uçuyor 10S'lerde ?

Note 10S almayın derim. Arkadaşımda da var, yazılımsal sorunları bulunuyor. Alacaksanız Redmi Note 11 serisinden alın derim. S20FE'de güzeldir. Eğer üstüne ekleyebilirseniz Samsung Note 20 Ultra alın derim.

Note 10S almayın derim. Arkadaşımda da var, yazılımsal sorunları bulunuyor. Alacaksanız Redmi Note 11 serisinden alın derim. S20FE'de güzeldir. Eğer üstüne ekleyebilirseniz Samsung Note 20 Ultra alın derim.
Redmi Note 10 serisi 11'den çok daha iyi.

Redmi Note 10S'de ki G95, Redmi Note 11 Pro'da ki G96'dan daha iyi. İkisi de MİUİ kullanıyor. Arkadaşın büyük ihtimalle 13.0.5 altı bir sürüm kullanıyor.

Oyun oynayacaksan Note10S al geç. Ama kamera sosyal medya felan S20FE

Redmi Note 10 serisi 11'den çok daha iyi.

Redmi Note 10S'de ki G95, Redmi Note 11 Pro'da ki G96'dan daha iyi. İkisi de MİUİ kullanıyor. Arkadaşın büyük ihtimalle 13.0.5 altı bir sürüm kullanıyor.
O zaman sorayım.

1.5 aydır kullanıyorum ve ufacık bir darbe yüzünden arka kamera ve flaş camı çatladı. Eski telefonum Redmi 5'in düşmediği yer sürünmediği kaldırım kalmadığı halde ne ekranı ne kamera camında bir sıkıntı oldu fakat cidden çok ufak bir darbede hasar alması çok şaşırttı. Onun dışında şarjı bayağı uzun süre gidiyor ve oyun performansı bana göre yeterli. Kamerası gündüz gayet yeterli fakat geceleri rezalet bir performans sergiliyor, sanki Galaxy Grand Ace kullanıyorum gibi resim çekiyor. Parmak izi kilitte olduğu için alışması uzun sürüyor, hala alışamadım bazen elime alınca yanlışlıkla kilidini açıyorum. 6/64 Global versiyon kullanıyorum.

Sorgulatın. İthalat derse sorun yok. Kayıt dışı/Kayıt bulunamadı ise kayıdı yoktur cihazın.
Telefon geldi, aklıma iki şey takıldı.

Eğer gözümden bir şey kaçmadıysa 1 sene garantili cihaz. İthalatçı garantiliydi ama 2 sene bekliyordum. Tabi sitede 2 sene denmediği için sorun yok bunda. Bu büyük sorun değil.

Asıl sorun ise, ürün ithalat kayıtlı ama model tutmuyor. Kutudaki seri numarasını xiaomi sitesine girince orijinal diyor, imeiyi bulamıyor. e-devlette de başka bir model üstüne kayıtlı imei. Son olarak da kutu üstündeki imei ile *#06# yapınca çıkan imei aynı. İmei1 yok, imei2 hex altında kayıtlı imei. Tek imei olduğunu biliyordum ama marka ile uyuşmaması endişelendirdi biraz.

İMEİ'yi kendin yazdığından dolayıdır. Güvenilir bir yerde yaptır ve ya İMEİ'yi bir yere kayıt et. Durup dururken de uçabilir sağlam değilse.

Güncelleme ile de silinmiyor. Silinenler elbette vardır. Birçok kez kez fabrika ayarlarına dödürdüm. Her seferinde imei yeniden yazıdım. Bugüne kadar gelen tüm güncellemeleri telefonuma yükledim herhangi bir imei sorunu ile karşılaşmadım. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…