Birşey sorucam da düştüğünü nasıl anladınız bende bakmak istiyorum5000 MAh'dan 4930 MAh'ya düşmüş alalı 1 hafta oldu günde 3 veya 4 saat kullanıyorum. Normal mi bu?
*#*#6485#*#* kodu ile bakıyorumNereden bakıyorsunuz pil sağlığına? Xiaomi cihazlarında yerleşik bir özellik yok sağlığı gösteren. 3. parti uygulamalardan bakıyorsanız %100 doğru bilgi olmaz.
*#*#6485#*#* kodu ile bakıyorum
*#*#6485#*#* kodu ile bakıyorum.
Bu bir sorun değil çünkü piliniz tam tamına 5000 mAh olmak durumunda değil. 4900-5000 mAh arası bir değer alıyorsanız piliniz tamamen sağlıklı demektir.5000 MAh'dan 4930 MAh'ya düşmüş alalı 1 hafta oldu günde 3 veya 4 saat kullanıyorum. Normal mi bu?
Yok kullanmıyorum şarj da gayet sağlıklı bir kullanımım varNormal değil. Şarj olurken kullanıyor musunuz veya 20'nin altına çok düşüyor mu?
Ama daha 1 haftalıkBu bir sorun değil çünkü piliniz tam tamına 5000 mAh olmak durumunda değil. 4900-5000 mAh arası bir değer alıyorsanız piliniz tamamen sağlıklı demektir.
Sıkıntı yok o zaman. Normal.MF_5 ve mf_6 yok sizde bazılarında olmuyor
Yok kullanmıyorum şarj da gayet sağlıklı bir kullanımım var
Ama daha 1 haftalık
Sıkıntı yok o zaman. Normal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.