Çözüldü Redmi Note 10S ROM önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam lineageOS kur rahatla.
Ama ben CrDroid öneriyorum.
@Ali_Toprak Gmailini kontrol eder misiniz?

Launcher'ları görünüm sorunu var bazı uygulamalar tam oturmuyor daireye Custom ROM'larda.

Launcher'ları görünüm sorunu var bazı uygulamalar tam oturmuyor daireye Custom ROM'larda.

Ben denk gelmedim hocam kurdum Hyper osu kilit ekranı akıcı ama oyun performansı kötü crDroid kuracağım ama oyun performansı iyi olan Hyper OS portlarınıda denedim onlardada arayuz akıcı değil.

Evet hocam bende de böyle siz yuvaya oturmuyor deyince uygulamanın simgesinin bir kısmı gözükmüyor anladım.

@Ali_Toprak hocam siz hangi EVO dasınız ben telegramdaki en son sürümü yükledim akşam telefonun şarjı 87'di sabah 60'a düşmüş eski EVO surumlerinde yoktu böyle bir şey diye hatirliyorum.

Son düzenleme:
Hocam siz hangi EVO dasınız.

Note 10S community'deki Türkler için küçük grup var. O grubun içindeki biri yaptı şu anki kullandığım Build'i. (yayınlananda sanırım deepsleep yok. Benim kullandığımda var.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…