EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #41 Ali_Toprak dedi: Official mı kurdunuz? Ona göre dosya atacağım. Genişletmek için tıkla... Hayır un offical A13.
Ali_Toprak dedi: Official mı kurdunuz? Ona göre dosya atacağım. Genişletmek için tıkla... Hayır un offical A13.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #42 EnesCemil dedi: Hayır un offical A13. Genişletmek için tıkla... MIUI 12.5'tan mı geçtiniz? Deepsleep yok bu arada haberiniz olsun.
EnesCemil dedi: Hayır un offical A13. Genişletmek için tıkla... MIUI 12.5'tan mı geçtiniz? Deepsleep yok bu arada haberiniz olsun.
EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #43 Ali_Toprak dedi: MIUI 12.5'tan mı geçtiniz? Deepsleep yok bu arada haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Deepsleep için MIUI 14'ten geçilen bir ROM mu gerek.
Ali_Toprak dedi: MIUI 12.5'tan mı geçtiniz? Deepsleep yok bu arada haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Deepsleep için MIUI 14'ten geçilen bir ROM mu gerek.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #44 EnesCemil dedi: Deepsleep için MIUI 14'ten geçilen bir ROM mu gerek. Genişletmek için tıkla... En az MIUI13 yani s vendor ROM gerek. Ne tür roma ihtiyacınız var? Belki en uygununu önerebilirim size.
EnesCemil dedi: Deepsleep için MIUI 14'ten geçilen bir ROM mu gerek. Genişletmek için tıkla... En az MIUI13 yani s vendor ROM gerek. Ne tür roma ihtiyacınız var? Belki en uygununu önerebilirim size.
EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #45 Ali_Toprak dedi: En az MIUI13 yani s vendor ROM gerek. Ne tür roma ihtiyacınız var? Belki en uygununu önerebilirim size. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun performansı iyi pilide beni idare etsin yeter bana azıcıkta kişileştirme olsa güzel olur.
Ali_Toprak dedi: En az MIUI13 yani s vendor ROM gerek. Ne tür roma ihtiyacınız var? Belki en uygununu önerebilirim size. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun performansı iyi pilide beni idare etsin yeter bana azıcıkta kişileştirme olsa güzel olur.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #46 EnesCemil dedi: Hocam oyun performansı iyi pilide beni idare etsin yeter bana azıcıkta kişileştirme olsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Son çıkan (04.03.2024 tarihinde çıkan) bootleggers önerebilirim. Pil bakımından iyi fakat oyun bakımından bilmiyorum. Kullananlara sordum onlar daha test etmemiş Deep sleep mevcut. Kurulumu farklı biraz. Anlatabilirim.
EnesCemil dedi: Hocam oyun performansı iyi pilide beni idare etsin yeter bana azıcıkta kişileştirme olsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Son çıkan (04.03.2024 tarihinde çıkan) bootleggers önerebilirim. Pil bakımından iyi fakat oyun bakımından bilmiyorum. Kullananlara sordum onlar daha test etmemiş Deep sleep mevcut. Kurulumu farklı biraz. Anlatabilirim.
EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #47 tequilaos nasıl sizce hocam Deep sleep yok ama bootleggersden iyidir
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #48 EnesCemil dedi: tequilaos nasıl sizce hocam Deep sleep yok ama bootleggersden iyidir Genişletmek için tıkla... O ilk çıkan A14'lerden. Özelleştirme yok. Tavsiye etmem.
EnesCemil dedi: tequilaos nasıl sizce hocam Deep sleep yok ama bootleggersden iyidir Genişletmek için tıkla... O ilk çıkan A14'lerden. Özelleştirme yok. Tavsiye etmem.
EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #49 Ali_Toprak dedi: O ilk çıkan A14'lerden. Özelleştirme yok. Tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Yine de vardı biraz öyle aşırıya kaçmaya gerek yok bence.
Ali_Toprak dedi: O ilk çıkan A14'lerden. Özelleştirme yok. Tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Yine de vardı biraz öyle aşırıya kaçmaya gerek yok bence.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #50 EnesCemil dedi: Yine de vardı biraz öyle aşırıya kaçmaya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Tabi siz bilirsiniz de o çok deneysel bir rom. Video oynatırken arayüz fps düşüyor. Performans konusunda da tavsiye etmem.
EnesCemil dedi: Yine de vardı biraz öyle aşırıya kaçmaya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Tabi siz bilirsiniz de o çok deneysel bir rom. Video oynatırken arayüz fps düşüyor. Performans konusunda da tavsiye etmem.