Redmi Note 10S ve iPhone XR takas olur mu?

Hocam Android'den sıkıldım 4 ay boyunca da WhatsApp'dan işlerimi hallederim telefonda sadece hat okumuyor XR'yi alsam mı yani Redmi'yi beb 6000'e aldım 1 yıl garantisi var kutulu XR'ye geçmeli miyim değerimi satsan satilirmı 6000 civarina 81 pilde beyaz renk sorunsuz.

Hocam Android'den sıkıldım 4 ay boyunca da WhatsApp'dan işlerimi hallederim telefonda sadece hat okumuyor XR'yi alsam mı yani Redmi'yi beb 6000'e aldım 1 yıl garantisi var kutulu XR'ye geçmeli miyim değerimi satsan satilirmı 6000 civarina 81 pilde beyaz renk sorunsuz.
Hocam ben önermem ancak bu kadar istiyorsanız bu yola girin derim ama bir kez daha söyleyeceğim, o Redmi'yi satın ve de 6-7K'lara ekranı değişmiş vs yurt içi X bulursunuz evet temiz olmaz ancak IOS denemek istediğiniz için istediğinizi yerine getirir ve yurt dışı XR'dan her türlü daha iyi olur (çünkü XR eğer bir şekilde beceremezseniz elinizde patlayacak, bu riske gireceğinize en azından satabileceğiniz bir cihaza geçmiş olursunuz).

Veya bu kadar IOS istiyorsanız iPhone 8/8 Plus'ları değerlendirin 6K'ya bulmak daha mümkün, yurt dışı cihazlar sıkıntılı. İkinci ihtimal olarak XR'ı alın ve 500 TL'leri biriktirerek yanına bir tane de 5/5S falan alın, en azından kapanınca ondan internet paylaşırsınız iMessage tarafından mesajlarınız ve de aramalarınız aynı Apple Kimliği girişi yapılı cihazlara düşer bu sayede en azından o 4 ayı geçirirsiniz.

Hocam benim aklımdaki XR çok kötü bir model değil 81 pilde fazla kötü değildir bence IPhone'lerin kalitesi Android'lerle karşılaştırılamaz bunu alırım Redmi'yi satmak istesem zor satılacak 5000 en fazla satılır oda ama XR'yi bir 6000'e koysam yine isteyen olur bence.

Hocam benim aklımdaki XR çok kötü bir model değil 81 pilde fazla kötü değildir bence IPhone'lerin kalitesi Android'lerle karşılaştırılamaz bunu alırım Redmi'yi satmak istesem zor satılacak 5000 en fazla satılır oda ama XR'yi bir 6000'e koysam yine isteyen olur bence.
Yurt dışı telefon için o kadar umutlu olmayın derim satması zor inanın birde eski model olunca daha da uğraştırır, telefonun kalitesine zaten lafım yok uzun süreler çalışıyorlar ve kaliteli aletler ancak yine de yurt dışı olmaları kısmı sorun yoksa Redmi Note 10S'e bin basar. Siz bilirsiniz ancak eğer o yola girecekseniz en azından en mümkün zamanda eski ufak bir yurt içi iPhone daha edinmeye çalışın derim.

Geçersen geçeceğin cihazdan çok daha kaliteli bir cihaza geçeceksin. 4 ay fiziksel 4 ay e sim kullanırsın. iPhone'un hastaları çok illaki çıkar elden. Üstte dedikleri gibi ilerde para biriktirip bir tane 5s falan alırsın arama aktarma yöntemiyle XR'ı kullanmaya devam edersin.

Şu konudaki gibi kullanırsın fiziksel sim ve e-sim kullanım süresi dolunca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı