Redmi Note 10s ve Samsung A34

Rasih Yılmaz

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır Redmi Note 10s 6/128 modelini kullanıyorum ve gayet memnunum cihazımdan. Sizlere şöyle bir sorum olacak. Bir arkadaşımda A34 8/128 modeli var, Ağustos ayının sonlarında aldı cihazı. Takas düşünüyorum üzerine 5 bin lira nakit vereceğim. Sizce nasıl olur? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır Redmi Note 10s 6/128 modelini kullanıyorum ve gayet memnunum cihazımdan. Sizlere şöyle bir sorum olacak. Bir arkadaşımda A34 8/128 modeli var, Ağustos ayının sonlarında aldı cihazı. Takas düşünüyorum üzerine 5 bin lira nakit vereceğim. Sizce nasıl olur? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Güzel olur ama 5000 biraz fazla gibi. Sıfırlarının arasında 2000 lira fiyat farkı var zaten.

Son düzenleme:
Reisim yanlış anlama bende A11 var ilk 1 yıl sorun yoktuda ileride kasar o telefonda.
Zaten kötü bir cihaz hemen hemen her markanın aynı seviye cihazında aynı şeyi görürsün.
A34 üst seviyenin girişi denilebilir de tasarım hiç estetik değil sırf basamaklama stratejisi ile milleti A54' e kaydırmak için çirkin çirkin cihazlar yapıyor adamlar kasıtlı.

Güzel olur ama 5000 biraz fazla gibi. Sıfırlarının arasında 2000 lira fiyat farkı var zaten.
2. el alacağı cihazda piyasayı 2. el belirler. Sıfır alacak olsa dediğin gibi. Note 10S'in sıfır değeri 8K olsa da 2. el ederi taş çatlasın 5K. Yani A34 için üste 5 vermek mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı