Redmi Note 10s vs Note 11s vs Samsung M23

M33 yazdıktan sonra düzenledim zaten ki yanlış yazmışım. Oraya M23 yazmak istediğimi anlıyorsun. Sadece işine gelmiyor

Huawei P9 Lite sonrası ekran bana iyi gelecektir ama rakibi AMOLED ekran ve 6 GB RAM sunuyorken TFT ekran ve 4 GB RAM tercih etmek düşündürüyor.

6 GB RAM'in hiçbir önemi yok, M23'te çok daha güçlü bir işlemci var ve One UI veya One UI Core'un stabil bir şekilde çalışması için 2 GB RAM bile yeterli. Ekran sana bağlı ama sırf ekran için çok daha zayıf işlemcili ve kameralı telefon almazdım.

10S'de ısınma ve ya kronik bir sorun yok. 11 serisi fiyatına göre pek iyi değil. 10 Pro alabilirseniz iyi bir seçenek olur.

M33 yazdıktan sonra düzenledim zaten ki yanlış yazmışım. Oraya M23 yazmak istediğimi anlıyorsun. Sadece işine gelmiyor

Çıkmasın, adaptör ve şarj kablosu en fazla 400 TL tutar ama 750G'ye sonuna kadar değer. Özellikle kamera farkıda göz ardı edilemez.

Dediğiniz gibi işlemci farkı bariz ise ekranı göz ardı edebilirim ama adaptörü ayrı olarak satın almak üzücü. Peki Poco M5 hakkında bir bilginiz var mı? İşin içine adaptör girince aynı fiyata geliyorlar.

10S'de ısınma ve ya kronik bir sorun yok. 11 serisi fiyatına göre pek iyi değil. 10 Pro alabilirseniz iyi bir seçenek olur.
Anladım. Peki Poco M5 hakkında bir bilginiz var mı? Tercih edilebilir mi?

Hayır. 10 Pro tercih edin.

M23 al geç. 2. el ile ilgilenir misin?
İkinci el ve yurt dışı düşünmüyorum. Biraz takıntılıyım bu konularda. Akşam başımı yastığa koyduğumda acaba telefon işlem gördü mü imei iptal oldu mu diye düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…