Redmi Note 10s vs Note 12

viceinxo

Hectopat
Daha fazla  
Bende Note 10s var ve memnunum ama bunu satıp üstüne koyup 12 almak istiyorum ekranı falan daha iyi olduğu için. Sizce hangisi? Diğer markalardan önerilere de açığım ama sadece Samsung al deyip geçiştirmeyin.

Redmi Note 11S kullanıyordum cihazlar gerçekten soba gibi çalışıyor 1 sene kullandıktan sonra Honor X9a aldım.
İnanılmaz bir ekran, Çok iyi Şarz hızı ve batarya süresi, Ortalama işlemci ve kötü hatta berbat video performansı var.
Video çeken biri değilim dersen öneririm.

Kaça satıp kaç TL bütçe ekleyebilirsiniz?

6000-7000 TL civarlarinda satıp üstüne 1000 2000 TL ekleyebilirim.

Redmi Note 11s kullanıyordum cihazlar gerçekten soba gibi çalışıyor 1 sene kullandıktan sonra Honor X9a aldım.
İnanılmaz bir ekran, çok iyi şarj hızı ve batarya süresi, ortalama işlemci ve kötü hatta berbat video performansı var.
Video çeken biri değilim dersen öneririm.

Aynen benim 10s de bir anda ısınıyor ve zor soğuyor Wild Rift'e girince iyice yanıyor 7/24 video çekmiyorum telefonun X9 modelini değil de X9a modelini buldum eğer elinde link varsa atabilir misin teşekkür ederim önerin için. Bir de UI nasıl Honor'un guzelmi memnun musun Xiaomi'deki gibi müzik uygulamasinda bile reklam var mı ayrıca Play Store var degilmi Honor telefonlarda.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı