Redmi Note 10s vs. POCO X3 NFC

Emreea

Hectopat
Katılım
12 Temmuz 2020
Mesajlar
68
Çözümler
1
Uzunca bir zamandır kullandığım GM 5D telefonumu değiştirmeye karar verdim. Aklımda 2 model var. Artılarını eksilerini az çok biliyorum ama yine de iki model arasında kaldım. Redmi Note 10s ve POCO X3 NFC. Siz olsanız hangi modeli alırdınız? Ve birçok kişi POCO'nun ekranı çok kötü renkler çok soluk parlaklık çok az diyor daha önce AMOLED panel telefon kullanmadım ama bu kadar yorum insanı şüpheye düşürüyor. Note 10s içinse kamerası kötü deniyor. Arada kaldım. Yorumlarınızı, deneyimlerinizi katarsanız çok memnun olurum.
 
Note 10s kamera olarak X3 NFC kadar iyi değil.

Ekran olarak Note 10S çok daha iyi.

X3 NFC kaba, ağır ve kalın bir cihaz.

Performans noktasında da Note 10S GPU olarak daha güçlü.

Note 10S kamera performansına gelirsek kendim bizzat kullanıyorum. Düşük ışık ve gece performansı vasat. Manzara fotoğraflarını da beğenmiyorum. Diğer türlü işimi görüyor. Ama daha iyi olmasını isterdim açıkçası.
 
10s almayı düşünüyorum yakın zamanda, tavsiye eder misin? Sosyal medya kullanmıyorum, haber siteleri ve YouTube kullanıyorum. Kamera çok nadir.
@BERWAR cevaplarsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk izlenimlerimin video performansı, fotoğraf kadar iyi değil. Daha fazla deneyimleyip yazarım buraya. Video ile pek işim olmuyor. Yakın zamanda incelemesini yapacağım işlerim nedeniyle müsait olamadım bir türlü.

Isınma durumu nasıl bazı videolarda 50 dereceler gördüm.
 

Geri
Yukarı