Redmi Note 10S'de ses gidiyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE B450M S2H / R5 2400G / 2×8 CORSAİR 3000MHZ RAM / A400 500GB SSD
İyi Sosyaller herkese, cihazımı 12 Kasım'da aldım modeli ise Redmi Note 10S 128/8 olan model cihazımla PUBG oynarken birdenbire ses cızırtı yapıyor yani hata sesi gibi ve bazen mikrofon açınca ses gidiyor geri geliyor. Bu sorun sadece PUBG Mobile'de oluyor diğer uygulama, oyunlarda olmuyor.

Çözümünü bilen var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller herkese, cihazımı 12 Kasım'da aldım modeli ise Redmi Note 10S 128/8 olan model cihazımla PUBG oynarken birdenbire ses cızırtı yapıyor yani hata sesi gibi ve bazen mikrofon açınca ses gidiyor geri geliyor. Bu sorun sadece PUBG Mobile'de oluyor diğer uygulama, oyunlarda olmuyor.

Bu PUBG Mobile'da olan bir sorun. Isındığında mı yapıyor ? Ses ve Mikrofon açıkken mi?

MIUI 13 sıkıntısı. MIUI 12.5 sürümüne düşürürseniz düzelir.
Redmi Note 10S'te MIUI 13 düzgün çalışmıyor.

MIUI 13 sıkıntısı. MIUI 12.5 sürümüne düşürürseniz düzelir.
Redmi Note 10S'te MIUI 13 düzgün çalışmıyor.
MİUİ 13 sıkıntısı değil. MİUİ 13 ile gayet düzgün çalışıyor 10S. Sadece ilk sürümler sorunlu. 13.0.5 üzeri normal.

Bu PUBG Mobile'da olan bir sorun. Isındığında mı yapıyor? Ses ve Mikrofon açıkken mi?

Isınmadığı zamanda da oluyor ısındığı zaman da

Onları da test ettim. Pil kullanımı sıkıntısı var ve Türkiye sürümünde 13.0.2.0 üzeri daha gelmedi.
Yani hangi sürüm daha iyi 12.5 / 13?

Cihazınızla alakalı bir durum olabilir. 2-3 tane 10S'de hiçbir sorun görmedim.

10s de ısınma sorunu kronik midir?
Bir de Note 11 alacaktım bunu al dediler sizce hangisi daha iyi.

Isınma sorunu her cihazda mevcut. Hele ki orta segment ve giriş seviyesi cihazlarda. Normalde ısınmadan da oluyorsa o oyunun sorunu. Tekli girip Hoparlör/Mikrofon simgesini kapattığınızda cızırtı kesilecektir.

MIUI 12.5 daha iyi.

10S'in içinde soğutma sistemi olmadığı ve MediaTek işlemcisi olduğu için ısınması çok normal.

İkisi de orta ile giriş segment arası telefonlar. Oyunlarda 10s biraz daha iyi. Günlük kullanım için Redmi Note 11 daha iyi.
Redmi Note 11'nin ekranı 90Hz'ye de sahip.

MIUI 12.5 daha iyi.
10S'in içinde soğutma sistemi olmadığı ve MediaTek işlemcisi olduğu için ısınması çok normal.
Mediatek Helio G95 ısınma sorunlu olan bir işlemci "değil". Artık her Mediatek ısınmıyor. MİUİ 13.0.5 üzeri sürümler daha iyi. MİUİ 12.5 sadece sorunlu MİUİ 12'nin yaması gibiydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı