Redmi Note 10S'de ses gidiyor

Bu sizin cihazınızla alakalı olabilir. Kendi kullandığım, etrafımda kullananlar ve önerdiklerimin hepsi şu an kullanıyor.

Hayır MIUI 13 sürümü POCO X3 Pro ve Redmi Note 10s için en berbat romdur bu ses gidip gelme sorunun çözümü ise MIUI 12.5.16 ROM'unu yüklemektir. YouTube'a ve forumlara bakmanızı tavsiye ederim.

Hayır MIUI 13 sürümü POCO X3 Pro ve Redmi Note 10s için en berbat romdur bu ses gidip gelme sorunun çözümü ise MIUI 12.5.16 ROM'unu yüklemektir. YouTube'a ve forumlara bakmanızı tavsiye ederim.
YouTube ve forumlara bakmama gerek yok ? Bu cihazları kendim test ediyorum. 12.5.6 'da stabil ama 13.0.6> üzeri sürümler de stabil. Güncel kalmak gibi artıları var. Hatta ki 13.0.6'da pil performansında artış var.

Benim de kullandığım cihazım Note 10s olduğu için biliyorum(!) MIUI 13 de daha fazla ısınma ve optimize sorunu var ayrıca renk sararması hataları da alıp başını gidiyor Note 10s için en iyi sürüm 12.5.16'dır ve Note 10s için aksi iddia edilemez çünkü en fazla indirilen ROM ve tekrar yüklenen ROM 12.5.16 rosemary globaldir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı